Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Video-Când ai nevoie de un site în afacere? AFLĂ adevărul de la Magic5!

20 ianuarie 2019
Share:
Video-Când ai nevoie de un site în afacere? AFLĂ adevărul de la Magic5!

Mai mult decât orice, în afaceri sunt de nepreţuit sinceritatea şi bunul simţ! Este conceptul pe care a construit firma sa de creaţie web design, Marius Zinveliu, bistriţeanul care locuieşte doar de câţiva ani la Ploieşti, dar care se ştie cu mai mulţi ploieşteni, decât mulţi dintre cei născuţi aici. Magic 5 a apărut acum trei ani şi are o poveste frumoasă, despre oameni ambiţioşi, dar mai ales creativi. 

Dincolo de poveste Magic 5, pe care o puteţi citi AICI, Marius a dezvăluit câteva adevăruri pe care nu le ştiu mulţi dintre cei care  intentionează să îşi facă un site sau au impresia că doar un site, indiferent cât de bine ar fi făcut el, le poate dezvolta afacerea.

"Clienţii noştri, pe care noi îi numim colaboratori, au înţeles că un site bine făcut te poate ajuta în afacere, dar tot atât de bine te poate şi încurca. Din punctul meu de vedere poţi să faci business fără a avea un site. Chiar dacă există preconcepţia asta cumva indusă din industria din care fac parte şi eu, "Dacă nu eşti online, nu exişti", nu e în totalitate adevărat. Poţi să faci afaceri şi fără să fii pe internet. În plus, sunt convins că în business ajută să fii mai aplecat spre interacţiunea umană cu clienţii tăi. Dacă mâine nu ai mai avea acces la internet, afacerea ta nu trebuie să pice. Pui mâna pe telefon şi îi suni pe toţi cei cu care ar trebui să interacţionezi pentru a-ţi păstra businessul. Desigur, nu e ideal să faci business fără a avea site, dar se poate!", explică Marius Zinveliu.

El crede că recomandările clienţilor sunt mult mai importante. În plus, Marius e convins că succesul în afaceri vine atunci când înţelegi că profitul trebuie să fie construit pe calitatea serviciilor, nu pe "păcălirea" clienţilor. "Nu banii sunt obiectivul, ci banii sunt o consecinţă a lucrului bine făcut!"

Urmăriţi întregul interviu cu Marius Zinveliu mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=sg6GLEhoMkU&feature=youtu.be