Salut!

Te afli pe site-ul de ştiri www.prahovaeconomica.eu şi chiar dacă echipa redacţională este mică, toţi suntem oameni de presă cu multă experienţă şi ne străduim să îţi oferim informaţii de interes din toate domeniile, mai puţin politică.

Concret, redactorul şef, redactorul, editorul foto, secretarul general de redactie şi reporterul este Raluca Eparu, jurnalist cu experienţă de 20 de ani în presa locală şi naţională, scrisă şi tv, cameramanul, fotograful permanent şi câteodată reporterul este Robin Eparu, operator Tv cu peste 20 de ani de experienţă în televiziune, iar cel care editează ştirile video este Dan Eparu, care are de asemenea multă experienţă în televiziune, adică vreo 17 ani activi atât ca editor imagine, cât şi ca operator imagine.

Colaboratori permanenţi: Sorin Petculescu, cel mai tare fotograf din Prahova şi echipa minunată de la Magic5 care a făcut inclusiv platforma pe care eşti acum.

despre-noi1.jpg

La început am marjat mai mult pe ştirile economice, de unde şi numele site-ului, dar ulterior am lărgit plaja subiectelor astfel încât cititorii să găsească cât mai multe informaţii. Pe www.prahovaeconomică.eu nu vei găsi politică, decât cine ştie cum, atunci când e vorba de subiecte pe administraţie şi nu putem evita să spunem numele vreunui partid.

Site-ul nostru a apărut în 2011, odată cu emisiunea cu acelaşi nume, difuzată pe bucăţi şi aici, pe site, iar integral pe mai multe posturi tv regionale şi naţionale: (Exploris TV, TV Sud Est HD şi Moldova TV)

Emisiunea este structurată în patru rubrici permanente: Afaceri –în care sunt prezentate idei de afaceri şi oameni care şi-au schimbat propria viaţă şi vieţile celor din jur din pasiune şi cu multă muncă şi dăruire, Ştirile săptămânii – unde intră cele mai importante evenimente sociale şi economice ale săptămânii, Educaţie financiară-unde specialişti în finanţe explică cum să faci banii să lucreze pentru tine şi Angajaţi şi angajatori în care vorbim cu specialişti în resurse umane despre tot felul de situaţii care apar în relaţiile de muncă şi cum pot fi rezolvate corect în aşa fel încât toate părţile implicate să aibă de câştigat.

Uneori, atunci când colindăm lumea facem câte o emisiune despre experienţa noastră turistică, cuprinzând, desigur şi cheltuielile pe care le-am avut pentru ca tu să afli cum să pleci cu buget redus în călătorii.

Ne înclinăm cu respect şi te aşteptăm cu informaţii interesante în fiecare zi!

despre-noi2.jpg