Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

(Video) Cum să remodelezi corpul eficient! Nutriţionistul Andreea Văsi ne învaţă cum să rămânem sănătoşi, mâncând de toate

14 noiembrie 2024
Share:
Andreea Vasi nutritionist ploiesti

Românii sunt din ce în ce mai interesaţi de stilul de viaţă sănătos, plecând de la alimentaţie şi nutriţie şi până la mişcarea pe care o fac în timpul liber, orele de somn şi toate celelalte aspecte care ţin de sănătatea fizică şi psihică. Şi pentru că au înţeles că nu pot lua din alimentaţie toţi nutrienţii, mulţi se bazează pe suplimente alimentare certificate. Andreea Văsi a descoperit stilul de viaţă sănătos şi acum îi poate ajuta şi pe ceilalţi.

De profesie economist, cu 20 de ani de experienţă în domeniul bancar, Andreea a observat din afecţiunile membrilor familie sale şi din propria experienţă cât de importanţă este alimentaţia sănătoasă şi nutriţia corectă. 

https://youtu.be/4u7iKkKDlSQ

Citeste şi: https://prahovaeconomica.eu/ce-mancam-in-postul-craciunului-trucuri-pentru-o-alimentatie-sanatoasa-care-nu-aduce-kilograme-in-plus

"Tatăl meu suferă de o boală cronică şi am învăţat de mică cât de importantă este alimentaţia, dar până când am avut eu nevoie, nu am dat aşa de multă atenţie. Când am devenit mamă a doua oară am rămas cu un surplus de greutate şi am fost nevoită  să remodelez mai multe kg şi nu spun să slăbesc pentru că mie nu îmi place termenul acesta, că este factor de stres pentru creier. În plus, provocarea a fost mare pentru că băieţelul meu a avut nişte intoleranţe alimentare şi alături de el am învăţat să fiu foarte atentă la detaliile acestea legate de ceea ce introducem în corp.

La început am colaborat cu un nutriţionist care a încercat să mă ajute să remodelez câteva kg, dar m-am devitaminizat foare tare. Este foarte uşor să slăbeşti dacă mănânci subcaloric. Mănânci puţine calorii, te privezi de grăsimi şi corpul slăbeşte. Dar noi suntem setaţi cu transmiţători între stomac şi creier. O spune şi neuroştiinţa. Dacă stomacul nu primeşte ce are nevoie, creierul suferă. Şi din nevoia de a cunoaşte mai mult despre corpul meu, am început să studiez, am urmat cursuri. Am terminat anul acesta un curs care a ţinut 1 an şi jumătate în zona de remodelare corporală. mi-am dorit să învăţ despre modul în care corpul poate să arate mai bine şi să fie şi sănătos". 

Cum să slăbim mâncând de toate

Andreea face parte dintr-o comunitate axată pe stilul de viaţă sănătos. 

"Sunt aproape 15.000 de membri care face parte din această comunitate la nivelul ţării, nutriţionişti, medici, persoane specializate în zona de consum echilibrat nutriţie versus alimentaţie, care ne oferă informaţii despre alimente şi combinaţii corecte. Este important să te simţi bine în comunitate pentru că succesul vine la pachet şi cu ajutorul pe care îl primeşti din jur. Singur nu este la fel ca atunci când porneşti la drum cu mai multe persoane. Dacă facem un sondaj din 100 de persoane, 90 îşi doresc să slăbească. Dar tot atâtea vor spune că nu sunt interesaţi de cum vor slăbi, ci că sunt interesaţi doar să dea jos kilograme. Dar nu despre asta vorbim.

Poţi rămâne la acelaşi număr de kilograme şi să arăţi mult mai bine prin remodelare. Poţi să adaugi masă musculară şi să scapi de grăsimea în exces şi totodată de câteva numere la haine. Eu am învăţat că alimentaţia echilibrată cu vitaminizarea fac diferenţa în dulap. Plecăm de la ideea de a nu restricţiona, ci de a consuma cu moderaţie. Mâncarea care ne place. Eu merg foarte mult pe mâncarea autohtonă: tocăniţe, ciorbe, supe. Mâncarea clasică în cantităţi echilibrate", spune nutriţionistul. 

 

Cum poţi câştiga din meseria de specialist în nutriţie

Andreea şi-a propus ca în următorii ani să transforme această pasiune într-o afacere care se poate dezvolta în interiorul companiei cu care colaborează.

"Da, poţi să îţi construieşti o afacere în domeniul nutriţiei şi dacă ai o echipă de oameni care să te susţină. comunitatea îţi oferă şansa să poţi să fii un nutriţionist de calitate şi totodată, colaborând cu o campanie de suplimente alimentare poţi să îţi dezvolţi o afacere pe anumite etape. Poţi chiar să primeşti venituri reziduale pe termen lung şi să laşi o moştenire copiilor tăi dacă îţi doreşti să vezi mai mult imaginea de ansamblu.

Tu îi ajuţi pe cei din jurul tău să se simtă mai bine, să fie mai sănătoşi, îi educi şi practic şi poţi să primeşti la pachet un business pe care să-l oferi copiilor tăi moştenire. Asta depinde cât de mult îţi doreşti să te dedici. Sunt membrii ai comunităţii care fac asta part-time, iar alţii o fac full time. Poţi să o faci ca o menţinere a ta, că e clar că cei cu care lucrez se uită şi la mine, să vadă ce rezultate am avut,", a explicat Andreea Văsi. 

Mai multe detalii afli din interviul video. 

https://youtu.be/4u7iKkKDlSQ