Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Prahovaeconomica.eu pe locul 6 în topul celor mai viralizate subiecte în presa online la nivel naţional

19 iulie 2017
Share:
Prahovaeconomica.eu pe locul 6 în topul celor mai viralizate subiecte în presa online la nivel naţional

Un articol care a apărut pe www.prahovaeconomica.eu este în topul celor mai viralizate subiecte în presa online în săptămâna 10-16 iulie-secţiunea economic, top realizat de ZeList.ro. 

http://www.zelist.ro/blog/care-au-fost-cele-mai-viralizate-subiecte-in-presa-online-si-pe-bloguri-in-perioada-10-16-iulie-2017/

Zelist Monitor este principala platforma de monitorizare a social media si a presei online in Romania, fiind utilizata zilnic de agentii de comunicare si departamente ale celor mai importante companii din Romania.

Este vorba despre articolul în care noi am prezentat afacerea unei familii din Câmpina, care face şi comercializează îmbrăcăminte pentru copii. Pe Marina Iordăchescu şi pe soacra acesteia, Maria Cucuet le-am întâlnit la târgul meşteşugarilor de la Festivalul Medieval. Ne-au atras rochiţele colorate, dar şi dăruirea cu care cele două s-au implicat în acest început de afacere care are toate şansele să ajungă sus, adică acolo unde merită.

În câteva ore, articolul avea 10.000 de vizualizari mulţumită vouă, cititorii noştri, care aţi distribuit postarea pe paginile de socializare. Acum a depăşit 14.000 de vizualizări şi este unul dintre cele mai citite materiale de pe www.prahovaeconomica.eu, alături de alte articole de acelaşi fel. 

ZeList.ro ne-a poziţionat pe locul 6 la secţiunea economic alături de site-uri de profil la nivel naţional ca profit.ro sau economica.net. 

Ne bucură şi ne onorează această apreciere, aşa cum ne bucură şi mulţumirile antreprenorilor pe care i-am ajutat în promovare de şase ani încoace prin intermediul emisiunii TV Prahova Economică. Site-ul acesta este unul nou şi a crescut în câteva luni datorită muncii noastre, dar şi a aprecierilor voastre, lucru pentru care vă mulţumim!

Voi, cititorii, ne-aţi demonstrat în fiecare zi că se poate face presă frumoasă, că putem scrie despre lucruri bune şi utile, despre oameni frumoşi şi harnici şi să ne găsim publicul. Acel public educat care a înţeles că societatea se mişcă datorită lor şi faptelor bune.

Mulţumim ZeList.ro pentru includerea neaşteptată în top şi vouă, tuturor!

 

http://prahovaeconomica.eu/2017/07/14/un-tanar-o-mama-si-o-bunica-din-campina-au-pornit-o-afacere-cu-rochite-colorate-ca-din-timpurile-copilariei-vezi-galerie-foto-cu-produsele/