duminică , 20 septembrie 2020
Acasă / Afaceri / Eveniment pentru buna ta dispoziţie: Târg creativ la The Taste Bistro

Eveniment pentru buna ta dispoziţie: Târg creativ la The Taste Bistro

Târgul cu bunătăţi şi dichisuri şi The Taste Bistro din Ploieşti organizează un alt eveniment Creativ v.03 – handmade, art, flowers, coffee & taste, duminică 20 septembrie. 

Astfel, pe strada Trei Ierarhi  nr.7 in Ploieşti (lângă CN Al. I. Cuza) la The Taste Bistro, între orele 9.30-19.30, veniţi la un târg de toamnă pentru doamne şi domnişoare menit să ne scoată din pandemie şi să ne aducă, măcar pentru o zi, impresia că totul este ca înainte.

“Ne reîntoarcem cu artiștii pe care îi iubiți atât de mult și care vă vor oferi câteva clipe de relaxare, de care avem atât de multă nevoie, mai ales în astfel de vremuri. Pe terasa #@The Taste Bistro veți putea admira și cumpăra dichisurile artiștilor și veți putea bea o cafea sau puteți lua prânzul alături de prieteni sau de familie. Rețineți în agendă: 20 septembrie, terasa The Taste Bistro”

Ce veţi găsi la târgul Creativ v.03-creaţii unicat din piele, pietre semipreţioase, flori naturale, produse personalizate cu broderii, cosmetice pe bază de lavandă, jucării croşetate şi multe altele.

Verifică şi

Video şi foto: Povestea pozelor “de poveste” pe care le face Iulia Suditu, o profesoară din Ploieşti

Iulia Suditu este profesoară de limba engeleză la Colegiul Economic “Virgil Madgearu” din Ploieşti. Şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *