miercuri , 23 septembrie 2020
Acasă / Afaceri / Video-Nicoleta Stan, manager în asigurări: “Mă simt onorată să fiu primită în familia clienţilor mei să vorbesc despre siguranţa lor!”

Video-Nicoleta Stan, manager în asigurări: “Mă simt onorată să fiu primită în familia clienţilor mei să vorbesc despre siguranţa lor!”

Dacă ştii să îţi asculţi instinctul şi să te laşi purtat acolo unde îţi spune inima să mergi, poţi face din meseria ta o pasiune, nu numai o activitate din care să îţi asiguri traiul. Ploieşteanca Nicoleta Stan a transformat fiecare zi de lucru într-o bucurie, nu numai pentru ea, ci şi pentru întreaga echipă pe care o conduce şi a demonstrat că domeniul asigurărilor nu îi ajută numai pe clienţi, ci şi pe consultanţi. Interacţiunea cu oamenii a contribuit la dezvoltarea personală a fiecărui consultant, iar Nicoleta poate privi acum înapoi, cu mândrie. Nicoleta Stan este unit manager în asigurări, conducând o echipă de oameni valoroşi pe care îi consideră ca fiind a doua familie a ei.

„Am pornit ca o contabilă, economistă, dar practic nu am profesat mai deloc. Am lucrat 20 de ani într-o companie de telecomunicaţii. Ulerior, in urma unei provocări din partea soţului meu am intrat într-o companie de asigurări. Asta a produs mari schimbări asupra mea, schimbări în bine. Am descoperit lucruri pe care nu le ştiam la mine, cea din trecut. Am descoperit latura umană, emoţională, dar cel mai important, mi-am făcut multe cunoştinţe şi prieteni. Acum, mare parte dintre clienţii mei sunt prietenii mei, ne ajutăm între noi. Am avut norocul să găsesc mentori  extraordinari în cei 14 ani cât am fost consultant”, povesteşte Nicoleta Stan.

Nicoleta a înţeles repede că valoarea lucrului bine făcut este mai importantă decât succesul în sine şi s-a ghidat după asta în toată cariera de până acum.

„Totul pleacă de la a construi o relaţie pe termen lung şi dacă tu faci lucrurile bine, toate lucrurile bune vor veni către tine. Românii nu au încă o educaţie în a se asigura, dar s-a văzut că necesitatea, nevoia ne conduce spre asigurări. Eu am considerat că orice persoană cu care mă întâlnesc trebuie să ştie că poate avea o siguranţă în plus şi poate fi protejată şi astfel să devină mai rezistentă. Dar în urmă cu 14 ani a fost nevoie să schimb mentalităţi, pentru că oamenii nu te primeau cu braţele deschise să îşi facă asigurări. Nu exista cultura asta, era ceva nou pentru ei care trebuia explicat. Şi eu eram într-o continuă acţiune. De fapt asta e cel mai important să te duci tu spre client. Asta explic şi celor mai tineri care vor să devină deja manageri şi nu să treacă prin toate etapele cum e firesc. Pentru mine o să fie întotdeauna o onoare să merg acasă la clienţii mei, în familia lor şi să vorbim despre cum pot mai bine să-i protejez prin pachetele de asigurări. Înseamnă încrederea lor în mine şi o să lupt mereu să le-o merit”, ne-a explicat Nicoleta.

foto: Sorin Petculescu

În toţi aceşti ani, familia i-a fost mereu aproape. Recunoaşte că în tot acest timp a ratat poate multe discuţii interesante cu copilul ei, timp cu soţul ei, dar a simţit că amândoi o susţin şi îşi doresc să reuşească. De un an, Nicoleta este manager, conducând o echipă formată deocamdată din 10 persoane şi asta a venit la pachet cu mai mult timp petrecut la serviciu, dar nu se plânge, pentru că face ceea ce îi place.

Nicoleta i-a încurajat pe cei din echipa sa în fiecare zi şi le-a insuflat dorinţa de a-şi dori mai mult de la ei. Ne-au spus asta fiecare în parte, vizibil emoţionaţi şi plini de admiraţie la adresa şefei lor. Împreună au depăşit dificultăţi de a vorbi în public sau de a interacţiona eficient cu clienţii, de a fi mai ordonaţi sau de a-şi stabili obiective şi a le atinge.

Şi pentru că simte că poate mai mult, Nicoleta îşi doreşte să îşi mărească echipa.

„Caut persoane interactive, buni comunicatori, ambiţioşi, care să-ţi dorească să fie modelate, sociabile, să aibă zâmbet, să fie umani şi mai ales să înţeleagă că vor atrage mai mult prin sinceritate, pentru că minciuna se simte şi mai ales să îşi dorească să ajute pentru că meseria asta este despre a veni în sprijinul oamenilor”, explică Nicoleta.

 

 

Verifică şi

Video-Luminiţa Ciobanu, un jurist din Prahova, face dulciuri tradiţionale după reţete vechi de peste 150 de ani

Luminiţa Ciobanu este jurist de meserie, dar a simţit că poate fi mult mai mult …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *