Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

www.facemnoi.ro ajută restaurantele din Ploieşti să treacă peste criza COVID-19

18 martie 2020
Share:
www.facemnoi.ro ajută restaurantele din Ploieşti să treacă peste criza COVID-19

Restaurantele şi barurile au fost închise ca urmare a pandemiei de COVID-19. Această măsură, chiar dacă absolut necesară pentru împiedicarea răspândirii virusului, poate însemna faliment pentru restaurantele de familie, mai ales, cu atât mai mult cu cât nu se ştie pentru ce perioadă se va menţine această decizie impusă de starea de urgenţă decretată la nivel naţional. Marius Zinveliu, partenerul nostru de la MAGIC5, a gândit o modalitate de a ajuta restaurantele în această perioadă dificilă şi a creat domeniul www.facemnoi.ro.

Marius a postat următorul anunţ pe pagina sa de socializare:

"Atentie proprietari de restaurante si nu numai! Punem la dispozitie absolut GRATIS, fara nici un fel de implicare, cost sau alte conditii domeniul www.facemnoi.ro Aici vom lista toate afacerile care doresc sa fie prezente pentru a fi gasite mai repede de cei care cauta sa comande de mancare - priviti-o ca pe o forma de a organiza si structura informatia de pe acest grup. In acest sens, avem nevoie de cei care isi doresc sa fie listati sa ne trimita pe email la: noi@facemnoi.ro urmatoarele informatii: - Nume afacere - Numar de telefon pentru comenzi - Tipul de mancare livrata - Zona de preturi de la cel mai mic la cel mai mare pret (ex: intre 5 si 50 de ron) - Link catre pagina de Facebook sau similar (IG, Twitter, etc) - Link catre Website (daca exista) Dupa ce primim aceste informatii, in maxim cateva ore updatam website-ul. Multumim! #ComunitateaUnita_"

 

Deocamdată, doar nouă restaurante s-au înscris pe platformă, dar cu siguranţă acestea nu vor fi singurele. Marius este convins că fiecare afacere trebuie susţinută, pentru a susţine întreaga comunitate. De aceea, el invită pe toţi cei care stau acasă în autoizolare sau merg la serviciu şi nu mai au de unde să îşi ia mâncarea să comande online.

"Daca nu actionam ACUM, multe afaceri din domeniul HoReCa din Ploiesti vor da faliment sau vor suferi pierderi iremediabile in scurt timp. Este cazul ca noi, comunitatea oamenilor din Ploiesti care vrem sa avem un oras prosper si dupa acest vis urat sa punem umarul si sa ajutam AFACERILE LOCALE. Cum putem face asta? Simplu! Comandam de mancare in sistem de home delivery de la restaurantele locale. Atentie: NU toate restaurantele sunt prezente pe platformele de comanda mancare la domiciliu. Nu toate restaurantele au un website (din pacate).

Pentru Restaurante (sau reprezentantii lor) In acest grup postam ZILNIC meniul zilei, la ce numar de telefon se poate comanda, in ce conditii (daca exista) si mai ales pretul meniului sau al mancarurilor. Daca sunteti prezenti pe platformele si aplicatiile de comanezi de mancare, ne asteptam ca primind comenzi prin intermediul acestui grup pretul sa fie ajustat cu taxa pe care ati plati-o in mod normal acelor platforme. Nu acceptam restaurantele de tip franciza sau internationale!!! Scopul demersului este de a sprijini restaurantele si afacerile LOCALE

Pentru cei care vor sa comande: Fie consultati meniul zilnic aici si interactionati direct aici, fie folositi numerele de telefon. Cu cat afla mai multa lume de aceasta initiativa, cu atat e mai bine pentru noi ca si comunitate. Cu cat folosim mai mult afacerile locale, cu atat vom continua sa existam ca si oras si sa mergem inainte. Nu e timp nici de orgolii personale si nici de alte povesti de doi bani. Avem timp de ele dupa ce se termina toata nebunia asta. Fara injurii, fara politica, fara pareri despre alte subiecte. Aici vorbim despre MANCARE!!!

In nume propriu: Nu am restaurant, nu lucrez in domeniu, nu voi urla public in ce domeniu lucrez si nu caut faima sau publicitate. Am prieteni care au afaceri in HoReCa si stiu cat de greu le este zilele astea. Urmam si noi restul in curand. E alegerea noastra sa sprijinim afacerile locale si banii nostri sa ramana in comunitatea noastra sau sa dam banii unor multinationale care oricum nu au nimic de pierdut daca nu mai au afaceri atat de infloritoare, o perioada, in Ploiesti. Si nu, nu sunt nationalist....sunt doar realist. Succes la facut comenzi! ?