Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Mihaela Tatu de la televiziune la propria afacere. Fosta vedetă de televiziune a devenit expert în comunicare-Interviu video

26 mai 2017
Share:
Mihaela Tatu de la televiziune la propria afacere. Fosta vedetă de televiziune a devenit expert în comunicare-Interviu video

Binecunoscutul om de televiziune Mihaela Tatu a venit pentru două zile la Ploieşti pentru a participa mâine la workshopul "Femeia, între carieră şi familie". De când a lăsat televiziunea în urmă, aceasta şi-a descoperit adevărata vocaţie: cea de mentor. M-am folosit de calitatea de partener media al acestui eveniment şi am obţinut un interviu în exclusivitate cu Mihaela Tatu în calitate de femeie de afaceri.

citeste şi :http://prahovaeconomica.eu/2017/05/22/2791/

După ce a fost realizatoare şi moderatoare de emisiuni TV, la Pro TV, Acasă TV şi Antena 2, Mihaela Tatu a lăsat acest capitol din viaţa sa în urmă şi vreme de doi ani a călătorit. A fost timpul regăsirii, descoperirii altor culturi şi altor oameni.

“Mi-am dorit să mă desăvârşesc din punct de vedere al cunoaşterii naturii umane, pentru că eu facultatea de psihologie am făcut-o la 42 de ani, mi-am dorit să văd de ce alţi oameni din alte părţi ale pământului gândesc altfel decât noi, ce anume îi determină să hotărască altfel, să vadă perspectiva altfel şi mi-am dat seama că istoria lor şi moştenirea pe care o au, bucătăria, cultura, zona geografică şi-au pus amprenta  asupra felului în care îşi ghidează opţiunile în viaţă, libertatea, democraţia. Când m-am întors nu m-am mai regăsit în televiziune. În 2012 am dat peste emisiuni tabloid în care nu puteam să vorbec despre rolul femeii în societatea românească pentru că acel format scotea în evidenţă exact ce nu îmi doream-goliciune prea multă, vulgaritate, ce e mai urât în femeie şi în societate. În aceşti doi ani descoperisem alt nivel al existenţei cu valorile acelea pe care mi le cultivaseră părinţii şi pe care de multe ori le uitasem pe drum, lucru care a trezit în fiica mea o admiraţie uluitoare şi din dorinţa din a fi modelul fiicei mele m-am apucat  să-mi doresc şi eu să fiu mai bună”, povesteşte Mihaela Tatu.

Uşor nu a fost! Mihaela a recunoscut că timp de trei luni a trăit pe banii ficei pentru că nimeni nu dorea să o angajeze fie pentru că se temea că o să le ceară prea mulţi bani, fie pentru că o vedeau supracalificată pentru ce aveau ei să ofere. Şi pentru că nimeni nu a angajat-o s-a apucat să lucreze la ea şi şi-a cultivat exact acele calităţi care au transformat-o într-o vedetă apreciată.

“Am făcut cunoştinţă cu ceea ce înseamnă Business days, o platformă program de educaţie antreprenorială, de networking şi informare antreprenorială şi am ascultat mulţi antreprenori vorbind şi mi-am pus mâinile în cap. Discursul era brici din punct de vedere al conţinutului, dar nu şi al expunerii. Aşa că m-am apucat să învăţ să pot preda arta comunicării, am studiat logopedia, persolog după modelul disc şi aşa timp de 3-4 ani am învăţat încontinuu. Pe urmă am devenit mentor şi antrenor şi am început să simt libertatea, fără stăpân”, spune Mihaela.

În prezent este trainer ANC pe dicţie, arta livrării discursului şi dezvoltare personală, voice over, moderator prezentare de evenimente, persolog după modelul disc.

Urmăriţi interviul în care Mihaela Tatu povesteşte prin câte a trecut pentru a ajunge la ceea ce se numeşte o afacere din care trăieşte bine şi cum îi place.

https://www.youtube.com/watch?v=W-JHimcNhU0&feature=youtu.be