duminică , 27 septembrie 2020
Acasă / Afaceri / Smart Networking-eveniment gratuit, online, pentru promovarea Start-up-urilor din Regiunea Sud-Muntenia

Smart Networking-eveniment gratuit, online, pentru promovarea Start-up-urilor din Regiunea Sud-Muntenia

Asociația “Societatea Națională Spiru Haret pentru Educație, Știință și  Cultură” în calitate de beneficiar al Proiectului POCU/82/3/7/, Cod SMIS: 104098, “Antreprenori SMART – Tineri Responsabili, Ambițioși, Motivați, de Succes”, invită pe oricine este interesat la SMART NETWORKING, eveniment gratuit de susținere și promovare a START-UP-urilor în Regiunea Sud-Muntenia. 

Evenimentul va avea loc online, pe 22 iulie 2020, de la ora 18:00. Pentru a putea participa este necesar să se realizeze inscrierea prin http://portal.antreprenorismart.ro/. Ulterior, cei care s-au inscris primesc pe mail detaliile necesare, respectiv link zoom si parola. Locurile sunt limitate. Evenimentul de va desfășura online pe ZOOM.

“Prin mecanisme inovatoare și crearea de parteneriate vizăm în mod direct creșterea nivelului de ocupare și a nivelului de trai în Regiunea Sud-Muntenia. Proiectul Antreprenori SMART – Tineri Responsabili, Ambițioși, Motivați, de Succes” contribuie în acest sens la atingerea obiectivului Strategiei Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă 2014-2020.

Evenimentul susține și promovează pe piața locală și națională, firmele inființate prin proiect și serviciile și/sau produsele antreprenorilor SMART: #antreprenorismart http://portal.antreprenorismart.ro/smart-start-up-uri/.

De asemenea, evenimentul reprezintă o oportunitate de parteneriat și de informare cu privire la posibilitățile de afaceri și/ sau colaborare/ dezvoltare pe piața locală, națională și internațională.

În cadrul evenimentului sunt invitați antreprenorii firmelor inființate prin proiect, membrii echipei de proiect, precum și alți membri ai grupului țintă. Discutam despre exemple de bune practici, despre provocările din această perioadă de criză și despre posibilități de finanțare și de parteneriat împreuna cu:

 

Participanții la eveniment, precum și deținătorii de afaceri din Regiunea Sud-Muntenia sunt invitați să completeze un chestionar în vederea realizării unui studiu privind impactul programelor de sprijin ale antreprenoriatului asupra mediului de afaceri:  http://portal.antreprenorismart.ro/chestionar/”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verifică şi

Video-Luminiţa Ciobanu, un jurist din Prahova, face dulciuri tradiţionale după reţete vechi de peste 150 de ani

Luminiţa Ciobanu este jurist de meserie, dar a simţit că poate fi mult mai mult …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *