sâmbătă , 30 mai 2020
Acasă / Afaceri / Florăria Siati livrează aranjamente cu mesaje de criză: flori pentru speranţă, rezistenţă şi încredere!

Florăria Siati livrează aranjamente cu mesaje de criză: flori pentru speranţă, rezistenţă şi încredere!

Chiar dacă trebuie să stăm în casă, nu ne putem întâlni cu prietenii şi nu ne putem sărbători aniversările nu înseamnă că cei din jurul nostru care trebuie asiguraţi de dragostea noastră pentru ei nu trebuie să se bucure de un buchet de flori primit acasă! 

Aceasta este premiza de la care a plecat Ileana Militaru, proprietarul Florăriilor Siati, atunci când a decis că indiferent câte flori vor fi vândute în această perioadă, afacerea sa va rămâne deschisă.

” Sunt conştientă de faptul că în această perioadă oamenii se concentrează pe alimente şi pe alte produse destinate siguranţei lor şi familiei lor, dar am preferat să livrăm în continuare bucurie pentru cei care sunt optimişti şi cred că un buchet de flori poate schimba percepţia despre situaţia actuală. În plus, toţi cei care fac cumpărături din Carrefour din Prahova şi Bucureşti pot admira şi cumpăra florile noastre de la standurile pe care le avem deschise. În această perioadă am mers mult pe comenzi. Am livrat peste tot în Prahova cu transportul gratuit. Comenzile se fac fie direct la telefon, aşa cum ne contactează clienţii mai vechi sau în magazinul online” ne-a explicat Ileana Militaru.

Pentru că trăim vremuri dificile, doamna Ileana pune în fiecare buchet sau aranajament flori cu mesaje adecvate.

“Zambilele, indiferent de culoare, răspândesc “GÂND ANALITIC “, dar sfârșesc prin a ne spune:”BUCURAȚI-VĂ!!!! SUNTEM AICI PENTRU VOI!!!
ZAMBILELE înfloresc în grădini, indiferent de cum cade PAȘTELE, în perioada în care se fac slujbele de mulțumire și ele mulțumesc în acest pentru  REINVIERE! Laleaua este una dintre cele mai rezistente flori, este cea care rezistă și la temperaturile cu minus, dar și la 25 de grade în primăverile târzii, ca să poată spune: SUNT STATORNICĂ!!! INDIFERENT DE VREME SAU de…VREMURI!!!! Am trimis trandafirii portocalii care simbolizează speranţa. Şi pentru că tot stăm mult prin bucătărie în această perioadă, ar trebui ca pe lângă locul în care gătim să aşezăm Gardenia, această floare care se hrăneşte cu mirosul de mâncare şi astfel trăieşte mai mult!” povesteşte Ileana Militaru.

 

Şi pentru că florile bucură indiferent de vremuri, doamna Ileana a donat 1.000 de ghivece cu orhidee cadrelor medicale din Prahova aflate în prima linie a luptei împotriva COVID-19 şi donatorilor de sânge de la Centrul de transfuzii sangvine din Ploieşti.

 

 

 

Verifică şi

Termenul de obținere a Certificatelor de Situație de Urgență tip 2 a fost prelungit până la 15 iunie 2020

Executivul a adoptat o nouă serie de măsuri urgente, cu caracter excepțional, care să permită …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *