duminică , 12 iulie 2020
Acasă / Afaceri / Expoziția ”Fabricat în Moldova”, la Chișinău, oportunitate de afaceri peste Prut

Expoziția ”Fabricat în Moldova”, la Chișinău, oportunitate de afaceri peste Prut

Camera de comerț și industrie Prahova anunță firmele interesate că în perioada 29 ianuarie –2 februarie 2020, va avea loc, la Chisinau, in Republica Moldova, cea de-a XIX-a editie a Expozitiei “FABRICAT IN MOLDOVA”, actiune destinata promovarii marfurilor si serviciilor autohtone pe pietele externe.

Cei care doresc să participe fie ca vizitator, fie ca expozant, trebuie să contacteze CCI Prahova până pe 17 ianuarie, la email: externe@cciph.ro. Informatii suplimentare puteți găsi la tel. 0244 514530, persoana de contact Mihaela Hristache, Director DRII.

Evenimentul, organizat de Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” din Chișinău, a devenit cea mai populară platformă expozițională, care reflectă principalele tendinţe de dezvoltare a pieţei de produse şi servicii în Republica Moldova. Devenind cea mai mare expoziție națională, aceasta poate fi pe bună dreptate denumită oglinda pieței moldovenești, imaginea comunității de afaceri, locul reuniunii atât a specialiștilor, cât și reprezentanților businessului.

Ca și în edițiile anterioare, expoziția va găzdui un program amplu de afaceri în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru expozanti cat si pentru vizitatori precum si un Forum de Afaceri Republica Moldova – Romania, organizat in cooperare cu proiectul Uniunii Europene – ENTERPRISE EUROPE NETWORK-EEN si gazduit de CCI a Republici Moldova in data de 30 ianuarie 2020.

În acest sens vor fi organizate diverse concursuri, mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminarii, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial- economice. Este preconizata participarea a peste 400 de companii din Republica Moldova, reprezentand majoritatea domeniilor de activitate.

comunicat de presă CCI Prahova

Verifică şi

Video-Sînziana Rădulescu te ajută să te îmbraci corect şi îţi curăţă şifonierul de articole nepotrivite!

Sînziana Rădulescu are 32 de ani şi spune cu bucurie că este consultant în materie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *