marți , 9 martie 2021
Acasă / Afaceri / Sute de persoane din Prahova şi Argeş au fost instruite în antreprenoriat

Sute de persoane din Prahova şi Argeş au fost instruite în antreprenoriat

Camera de Comert si Industrie Prahova anunta finalizarea implementarii proiectului cu titlul“ Resursa umana performanta – vector strategic pentru cresterea competitivitatii firmei” – POCU 227/3/8/117913. Peste 500 de persoane din Prahova şi Argeş au fost instruite în domeniul antreprenoriatului. 

Proiectul a fost implementat in perioada 23.05.2018 – 22.05.2019 si a  fost cofinantat prin Fondul Social European – Programul Operational Capital Uman 2014 -2020, Axa prioritara 3: Locuri de munca pentru toti. Componenta 1 – Romania profesionala – Resurse umane competitive.

Valoarea finantarii nerambursabile a fost de : 2 230 465,58 lei.

Obiectivul general al proiectului a fost dezvoltarea competentelor profesionale pentru 504 persoane – manageri, antreprenori si angajati din departamentele de resurse umane ale intreprinderilor, din judetele Prahova si Arges si furnizarea de instrumente, metode si practici standard de management al resurselor umane si de conditii de lucru imbunatatite in vederea adaptarii activitatilor la dinamica sectoarelor economice cu potential competitiv identificate conform SNC/ domeniilor de specializare inteligenta conform SNCDI.

Proiectul a avut un impact semnificativ la nivelul Regiunii Sud Muntenia (jud. Prahova si Arges), ca urmare a implementarii proiectului rezultand:

  • 8 seminarii de informare si 2 seminarii de specialitate, la care au participat 434 persoane;
  • 517 persoane si 56 IMM-uri inscrise in cadrul proiectului;
  • 344 manageri de intreprinderi si antreprenori care au obtinut certificate de absolvire pentru cursurile de Manager imbunatatire procese, Competente antreprenoriale, Project management professional, respective Coaching managerial;
  • 153 angajati din departamentele de resurse umane ale intreprinderilor care au obtinut certificate de absolvire pentru cursurile de Inspector/Referent Resurse Umane , respectiv Manager Resurse Umane;
  • 354 persoane beneficiare ale serviciilor de consultanta in afaceri si management;
  • 150 persoane beneficiare ale serviciilor de consultana in domeniul resurselor umane;
  • 56 de IMM-uri pentru care au fost realizate planuri strategice;

.75 persoane beneficiare de servicii de mentorat in afaceri si management

comunicat de presa

Verifică şi

Video-Artistul florist Laura Drăghici îşi doreşte să organizeze la Ploieşti un Festival al Florilor

Laura Drăghici este la bază economist şi mulţi ani a fost director în bancă. Asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *