marți , 19 ianuarie 2021
Acasă / Afaceri / Afacere născută din dragoste de mamă-Video interviu cu Irina Dăncescu

Afacere născută din dragoste de mamă-Video interviu cu Irina Dăncescu

Ana Irina Dăncescu este de meserie economist, dar de când a devenit mamă a doi băieţi năzdrăvani a început să caute activităţi pentru aceştia. Tot căutând s-a trezit că a pus bazele unei viitoare afaceri într-o parte a propriei locuinţe. Spunem viitoare, pentru că atelierele pe care le face pentru micuţi în centrul ei educaţional, sunt la început, dar prind bine în Ploieşti. Ca dovadă, pe pagina de facebook a centrului sunt acţiuni până la începutul lunii aprilie, aproape în fiecare zi.

Deocamdată centrul este promovat doar pe pagina de facebook şi de copiii şi părinţii care participă la ateliere.

https://www.facebook.com/tesorinireggio/?fref=ts.

În luna aprilie, centrul îi invită pe părinţi la Cercul siguranţei, un proiect menit să descopere nevoile copiilor, mai mult decât ce vedem noi.

“Dragi prieteni, parinti si colaboratori,
Pentru cei dintre voi care imi impartasesc cautarea elementului cheie in relatie atat cu proprii copii cat si cu cei cu care intram in contact, va invit cu sufletul dechis sa exploram impreuna un program de educatie parentala care mie mi-a dat in sfarsit raspunsul.
Acest program nu ofera solutii, metode, tehnici general valabile, ci invata pe fiecare dintre noi cum sa privim lucrurile, cum sa descoperim singuri care sunt nevoile copiilor nostri dincolo de comportamentele pe care uneori nu reusim sa le intelegem.
Avem ocazia de a invata sa privim catre noi insine si catre ei angrenati in acest sistem viu ce se desfasoara zi de zi, clipa de clipa numita relatie, asa cum am fost si eu indrumata din postura de parinte de extraordinarele doamne care au tinut aceasta formare, carora le sunt mai mult decat recunoascatoare. Rar mi-a fost dat sa am asemenea intelegere, constientizare si confirmare.
In luna Aprilie formam primul grup de Parinti in Cercul Sigurantei, in care veti fi partenerii mei de discutie, iar pana atunci m-as bucura sa aflu zilele si orele preferate de voi pentru aceste intalniri saptamanale care vor fi 8 la numar.
Multumesc!!!!!!!

Irina”

Aşa sună invitaţia. Caldă, prietenoasă, venită din nevoia de a fi aproape de proprii copii şi de a împărtăşi tuturor învăţăturile aflate.

Verifică şi

Cinci compactoare noi ale Rosal vor încerca să ridice eficient gunoiul din rampele blocurilor din Ploieşti

După ce în urmă cu o lună, primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a ameninţat Rosal …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *