Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Webinar organizat de CCI Prahova despre noile reglementări privind programul de lucru

28 mai 2021
Share:
Webinar organizat de CCI Prahova despre noile reglementări privind programul de lucru

Camera de Comert si Industrie Prahova şi cabinetul de avocatura Gruia Dufaut organizeaza joi, 10 iunie 2021, incepand cu ora 10:00, pe platforma Zoom, webinarul intitulat ”Kurzarbeit: Noi reglementări legale privind organizarea programului de lucru”.

Webinar-ul își propune să clarifice, din perspectiva legislației muncii, care sunt restricțiile ce trebuie respectate de angajatori pentru organizarea programului de lucru redus, cum se reflectă această măsură în documentele și evidențele care trebuie întocmite de companie și cum pot fi evitate situațiile contencioase cauzate de aplicarea  defectuoasă a legislației.

 

Vor sustine prezentari si vor raspunde intrebarilor participantilor, experti ai Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova, ai Inspectoratului Teritorial de Munca Prahova, precum si avocati specializati in dreptul muncii, din cadrul Cabinetului de avocatura Gruia Dufaut.

 

Agenda evenimentului

  9:30 – 10:00 -  Conectarea participanților pe platforma Zoom

 10:00 – 10:10 - Cuvant de deschidere din partea organizatorilor

 10:10 – 10:50 -  Prezentari

Aplicarea legislației privind reducerea timpului de muncă al salariaților

Ipoteze practice privind organizarea programului de lucru al angajaților

 10:50 – 11:30: Sesiune de întrebări și răspunsuri  

 Participarea este gratuită, însă înregistrarea este obligatorie.

 Pentru inregistrarea la eveniment si pentru conectare, va rugam sa accesați acest link . Pentru detalii suplimentare, va puteti adresa Directiei Promovare, Comunicare, PR a Camerei de Comert si Industrie Prahova, tel. 0244 516666 – int. 114, email : promovare@cciph.ro, persoana de contact Dna. Alexandra Petre – Director.