Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Programul Zilei Copilului la Ploiești, eveniment organizat de Teatrul "Toma Caragiu"

26 mai 2023
Share:
fb-img-1685079377016-jpg-1685079404.jpg

Anul acesta, în data de 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, aleea pietonală din fața Teatrului „Toma Caragiu” va îmbrăca din nou haine de sărbătoare și va deveni cadrul ideal pentru „O lume minunată”. Zâmbetele inocente, personajele de poveste, muzica și dansul vor aduce ritm, culoare și energie pozitivă în centrul orașului. 
Evenimentul este organizat de Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești, în parteneriat cu Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploiești.

De ziua lor, cei mici se vor bucura de spectacole de teatru, ateliere de creație handmade și artă florală, de un concert de muzică folk și demonstrații de zumba, dar vor avea și ocazia să își facă prieteni noi și să se amuze, participând la jocuri captivante ale copilăriei.

Programul evenimentului:
10.00 – 12.00: Flori, copilărie, artă chic - atelier floristic susținut de Laura Draghici („Chic Fleuriste”);
10.30: Spectacol „Prostia omenească”, susținut de Teatrul „Toma Caragiu”, secția Teatrul de Animație Imaginario (45 min.);
11.00 și 12.00: Zumba și Laughter yoga – Fitness Club Nico;
11.30 –  12.30: Retro jocuri;
12.00 – 14.00: Atelier Handmade, coordonator prof. Mihaela Dumitraș - Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești;
13.00 – 14.00: Spectacol de muzică folk susținut de Grupul de muzică folk „Chitara Prahovei”, al Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești, coordonator prof. Marius Glonț;
17.00: Spectacol „Bucle Aurii”, susținut de Teatrul „Toma Caragiu”, secția Teatrul de Animație Imaginario (45 min.).

Pe parcursul întregii zile vor avea loc activități de animație stradală, se va desfășura un atelier de mânuire păpuși și va fi deschisă o expoziție cu schițe de costume și păpuși din montări celebre ale Secției Animație. De asemenea, copiii își vor putea exprima creativitatea prin realizarea unor desene pe asflat.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, atât spectacolele, cât și celelalte evenimente, se vor desfășura în foaierul Teatrului.

Vă așteptăm să sărbătorim împreună copilăria și să ne deschidem sufletele spre „O lume minunată”!

Comunicat Teatrul "Toma Caragiu"