Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Video-De ce a fost lansată la Mănăstirea Turnu revista glossy Lace Magazine!

21 decembrie 2022
Share:
lace-177-jpg-1671641888.JPG

Mănăstirea Turnu a găzduit marţi seară un eveniment deosebit pentru specificul locului, lansarea numărului 8 al revistei Lace Magazine by Loredana Marin. Ediţia specială de sărbători a fost primită foarte bine, iar sala Domnitorului s-a dovedit prea mică pentru toţi cei care au ţinut să fie alături de Loredana, dar şi de proiectul social "Leagăn prins de stele", în fapt cele 3 căsuţe se tip familial construite pe domeniul mănăstirii care vor adăposti 18 copii din centrele de plasament care se desfiinţează. Evenimentul a dat prilejul tuturor celor prezenţi să cumpere produse naturale făcute de călugări la mănăstire, banii obţinuţi mergând spre proiectul social. 

https://youtu.be/1SR3Sqlei6E

Fiecare dintre cele trei căsuţe va găzdui câte 6 copii. Astfel, acești copii vor avea propriul cămin, în care se vor putea simți iubiți și vor avea acces la tot ceea ce ține de o educație normală astfel încât să se poată integra în societate și să își construiască un viitor mai bun. Copiii care se vor muta în aceste căsuțe provin din centrele de plasament ale Direcției Generale de Asistență Socială Prahova, cu care Mânăstirea Turnu colaborează de mai multă vreme, oferind prin cabinetul de stomatologie al așezământului consultații și tratamente gratuite copiilor orfani din județ. Deocamdată doar una dintre căsuţe este ocupată de 6 copii proveniţi din centrul de plasament de la Vălenii de Munte. Dacă doriţi să ajutaţi puteţi găsi detalii consultând site-ul mănăstirii https://www.turnu.ro/

În ceea ce priveşte numărul 8 al revistei Lace Magazine care îl are pe copertă pe directorul Filarmonicii "Paul Constantinescu" din Ploieşti, Vlad Mateescu, acesta este dedicat oamenilor şi organizaţiilor care fac fapte bune în tot timpul anului, nu numai de Crăciun, aşa cum este Crucea Roşie Prahova, Mănăstirea Turnu şi stareţul său, părintele Valentin Ieromonahul, Simona şi Mircea Crisbăşanu care promovează cu mândrie turismul pe bicicletă în Prahova. Ca de obicei, cititorii vor găsi informaţii despre parenting, psihologie, istorie, artă, afaceri, călătorii, modă etc, cuprinse în articole de bună calitate despre oameni interesanţi.  

foto: Marius Petre

video: Robin şi Sabina Eparu