Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Restricţii de circulaţie în centrul Ploieştiului pe 1 decembrie

27 noiembrie 2023
Share:
AFLĂ programul manifestărilor de 1 decembrie la Ploiești!

În contextul bunei organizări a manifestaţiilor dedicate sărbătoririi Zilei Naționale a României, s-au stabilit și o serie de măsuri în circulația rutieră din centrul orașului Ploieşti. 

Citeste şi: https://prahovaeconomica.eu/cum-se-va-sarbatori-ziua-nationala-a-romaniei-la-ploiesti-vom-avea-parada-fasole-cu-carnati-si-foc-de-artificii

Astfel, se va închide circulația rutieră în sensul giratoriu (inclusiv) Catedrala ″Sf. Ioan Botezătorul″,pe tronsonul Bulevardul Republicii până la intersecția cu str. Erou Călin Cătălin,în intervalul orar 09.00 –  13.00, dar şi Bulevardul Republicii (între străzile Vasile Milea și Erou Călin Cătălin) în intervalul orar 13.00 –14.00, pentru expunere tehnică militară. 

Totodată se va închide tronsonul str. Take Ionescu – str. Vasile Milea în intervalul orar 18.00 – 19.30, pentru retragerea cu torțe, care va începe la 18.30 și pentru focul de artificii care va începe la ora 19.00;

Mai mult, se va elibera perimetrul parcării dintre Parcul “Toma Socolescu” și Palatul Culturii, pentru organizarea spectacolului pirotehnic.

Municipalitatea le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere și recomandă ca, în zonele mai sus indicate, să se utilizeze rute ocolitoare de circulație. 

foto arhiva