"Prietenii lui Bujie" ştiu de ce! Distracţie cu motoare, grătare şi muzică rock "La Moara" de la Breaza
Vineri, 27 septembrie şi sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 14.00, brezenii şi toţi cei care iubesc muzica bună, motoarele şi distracţia, sunt aşteptaţi în resortul "La Moară" unde se va desfăşura, lângă piscină, evenimentul Moto Party "Prietenii lui Bujie".
Conceptul evenimentului aparțiune domnului Radu Adrian, zis si "Bujie", un domn care demonstrează că și la 71 de ani poți da startul distracției dacă e vorba de motoare, muzică rock și prietenii. Vineri vor cânta Nightloosers (Gabriela - solista vocală - și Hanno Hoefer), iar sâmbătă, în program, este “Ultimul tren”. Seara de sâmbătă se anunță incendiară și cu provocare la telent, căci se va încheia cu o sesiune de... karaoke! Sâmbată, orașul Breaza se va bucura și de o paradă moto, iar participanții pot participa la tot felul de concursuri destinate iubitorilor de adrenalină pe 2 roți (de ex: cea mai zgomotoasă motocicletă, cea mai frumoasă motocicletă). Totodată, vor fi şi expoziții cu vânzare, de la motociclete până la accesorii. Toate acestea se vor desfăşura în jurul grătarelor şi a butoaielor cu bere rece şi cum vremea se anunţă a fi una de vară, nu rămâne decât să vă bucuraţi de prieteni şi distracţie. Intrarea la petrecere costă 40 lei, iar copiii pana la 14 ani au accesul gratuit!
Există și posibilitate de cazare pentru cei care vor să rămână peste noapte:
- rulote/autorulote (locuri limitate) - curent40 lei/zi
- corturi in jur de 300 de locuri, campare gratuită
"La Moară" este situată la intrarea în Orașul Breaza pe lângă calea ferată, paralel cu drumul principal, pe str. 23 August, nr. 193.
Locația dispune de un restaurant, cu piscină și terasă, foișoare cu grătare complet amenajate în pădurea de pe latura de nord, fiind de asemenea, amenajată o suprafață de cca. 1500 mp pentru rulote și autorulote.
Locul este unul istoric. La baza resortului stă chiar o moară care datează din perioada 1860-1870 și reprezintă un simbol al dezvoltării industriei românești în sfera prelucrării produselor agrare din acele timpuri. Structura morii a rămas neatinsă și nemodificată până în ziua de astăzi, păstrându-și arhitectura și aerul medieval influențat de rafinamentele Imperiului Otoman. Acest lucru se poate observa cel mai bine prin cadrele de mozaic care s-au păstrat, prin piatra bătută și geamurile din sticlă formate prin același proces de creare ca al vitraliilor.