Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Mai

5 mai 2017
Share:
Mai

Reprezentanţii a 40 de firme mari şi mici din Republica Moldova au venit la Ploieşti în cadrul unui eveniment economic menit să promoveze comerţul între cele două state. Fraţii de dincolo de Prut au venit cu vinuri albe şi roşii de calitate, cu băuturi spirtoase făcute din fructe, cu fructe uscate sau transpuse în prăjituri, turtă dulce, napolitane şi bomboane de ciocolată, cu biscuiţi din făină de cânepă, deosebiţi la gust şi sănătoşi, cu suc de mere sau chipsuri din mere aromate din Tiraspol.

 

Consiliul Judeţean Prahova în parteneriat cu Ministerul pentru Mediu de afaceri şi Patronatul Întreprinderilor Mici şi mijlocii Prahova au organizat conferinţa Invest în Romania, eveniment cu ocazia căruia s-a discutat despre resursele umane calificate din ţara noastră, despre legislaţia care ajută sau nu firmele mici şi mijlocii, dar şi despre modul în care pot fi atraşi investitorii străini.

 

Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Petrol-Gaze din Ploiesti derulează proiectul ȘCOALA DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT, în colaborare cu experți naționali din domeniul turismului, mediului de afaceri și IMM-urilor. Proiect educațional unic, Şcoala de excelenţă este dedicată studenților de la specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor.

Prahova Economica_04.05.2017

https://youtu.be/mxR6trXssa8

Prahova Economica_11.05.2017

https://youtu.be/sqD1V-3L8Xc

Prahova Economica_18.05.2017

https://youtu.be/LSdKWezu02w