Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Aprilie

12 aprilie 2017
Share:
Aprilie

Afaceri

Imaginaţi-vă că maşina dumneavoastră ar consuma 2 la sută combustibil! Cu siguranţă ar fi o afacere atât pentru propriul buzunar, dar mai ales pentru mediul înconjurător. Aşa ceva este posibil, dar din păcate, proiectele nu sunt susţinute de autorităţi. Poate pentru că, aşa cum spunea inventatorul unor maşinuţe similare, Justin Capră, nu e momentul pentru asemenea invenţii. Discipolul marelui inventator este un tânăr de doar 24 de ani. Rareş Zotescu din Filipeştii de Pădure este de meserie fizio-kinetoterapeut, dar de mic, alături de fratele său, meşterea prin atelierul tatălui. Ştia deja să facă diverse îmbunătăţiri maşinilor care îi treceau prin mână când în viaţa sa a apărut Justin Capră.

Stirile saptamanii

După îndelungi discuţii şi pauze care au durat peste şase ore, consilieri locali ploieşteni au votat bugetul consolidat al oraşului. Dacă bugetele unor instituţii subordonate consiliului ca poliţia locală, Teatrul Toma Caragiu, RASP şi altele au trecut fără nicio problemă, când a venit vorba de votarea bugetului Clubului Sportiv Municipal, consilierii s-au poticnit. Atât şeful Direcţiei Juridic, cât şi cel al Direcţiei Economic nu au fost de acord să pună viză de legalitate pe acest buget, având în vedere că raportul Curţii de Conturi Prahova a apreciat să plăţile din ultimii ani au fost făcute cu încălcarea legii şi au declarat că aşteaptă noua lege a sportului.

Angajati si angajatori

Chiar dacă eşti nou într-o echipă şi vrei să-ţi laşi o vreme ca să poţi învăţa, nu lungi foarte mult această perioadă. Şefii apreciază mai mult oamenii cu iniţiativă, care riscă, decât bunii executanţi care aşteaptă mereu să ia alţii decizii şi doar le urmează. Este important că găseşti soluţii pentru problemele şi situaţiile nou apărute şi să ai curajul să le expui în faţa echipei şi a şefului.

Prahova Economica_06.04.2017

https://youtu.be/WBfYxuSchVY

Prahova Economica_20.04.2017

https://youtu.be/38Z6xskuKYM

Prahova Economica_27.04.2017

https://youtu.be/jxHIqPokEdk