Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Ireal! Operatorul de salubritate solicită majorare de tarif pentru ridicarea gunoiului din Ploieşti, cu ghenele pline de o săptămână

9 februarie 2024
Share:
img20240208113435-jpg-1707397693.jpg

În ciuda faptului că ghenele de gunoi din Ploieşti sunt pline, deşeurile fiind lăsate pe domeniul public de o săptămână, operatorul de salubritate a transmis către Primăria Ploieşti o solicitare de majorare de tarif. Aşa cum era de aşteptat, primarul Andrei Volosevici a condamnat gestul reprobabil.

Citeste si: Cum s-a ajuns la situaţia în care gunoiul din 84 de localităţi din Prahova zace neridicat de o săptămână!

"Am primit o adresă prin care pe 14.02 ar trebui să aprobăm majorarea de tarif atât la societatea care ridică gunoiul din Ploieşti, care vă repet, nu are legătură cu Primăria Ploieşti, cât şi la societatea care depozitează gunoiul. Va intra în consiliu local şi să vedem ce se decide. Mi se pare ireal să pot să comentez ceva la ce e în oraş în momentul ăsta. Nu cred că ar fi cazul să discutăm despre majorarea de tarif, dar dacă consilierii consideră că e o variantă de lucru, să voteze în consecinţă. Mie mi se pare strigător la cer! Ai oraşul plin de gunoaie menajere, ştii clar că nu ai eurocontainerele, nu ai răspuns de la ADI Deşeuri şi când în sfârşit face ceva şi ADI, primeşti o majorare de tarif!", a declarat, astăzi, primarul Andrei Volosevici.