Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Festivalul Internaţional de Folclor "Calabreaza" îşi aşteaptă vizitatorii în vacanţa de Sfânta Maria

8 august 2023
Share:
363401720-625292463035075-4167987933791807477-n-jpg-1691516166.jpg

În mini vacanţa de Sfânta Maria, mai exact în perioada 13-15 august, suntem invitaţi la Breaza, unde traditia continuă cu o nouă ediție a Festivalului Internațional de folclor ”Calabreaza”.  

Timp de trei zile, în Parcul Constantin Brâncoveanu vor avea loc programe artistice, serbări câmpenești și târg tradițional, spectacole și multe alte surprize, ne asigură organizatorul Asociaţia Meşteşug Events. Pe scenă vor urca Saveta Bogdan, Elena Sima, mai multe ansambluri artistice şi Yourman Europe din Peru. 

Zona de mâncare va fi şi ea o bucurie. Nu vor lipsi cunoscutele preparate la ceaun și grătar dar și preparate după rețete autentice străvechi. Iubitorii de peste vor putea gusta din preparatele de fructe de mare, dar vor fi prezente şi preparatele în stil street food. Vor fi dulciuri artizanale, gogoși, langosi, plăcinte și kurtos kolacs, dar şi legume proaspete Bio și fructe, porumb crud, porumb fiert și copt. 

"In secțiunea de shopping vom expune produse handmade, artizanat, bijuterii, costume populare, ii lucrate manual, produse din lavanda și lavanda, decorațiuni din ceramica, bijuterii din lemn polimeric și multe alte creații unicat! Copiii se vor distra pe cinste, in mini parcul de distracții special amenajat și vor putea sa participe la ateliere de creație : origami, pictura pe tricouri!  Invitat special va fi meșterul olar Cristian M care va demonstra și vă va învăța arta olăritului!
Veți putea face decorațiuni din lut, împreună cu meșterul olar! Copiii se vor bucura de scenete ale Teatrului Sufletos cu Eric și Ema dar și cu Teatrul de păpuși RONTAILA"