vineri , 10 iulie 2020
Acasă / Administratie / Mai bine mai târziu decât niciodată! Strada Vaslui din Ploieşti va fi asfaltată
Aşa arată strada Vaslui când nu plouă

Mai bine mai târziu decât niciodată! Strada Vaslui din Ploieşti va fi asfaltată

“Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic – Investiții,  informează cetățenii că, începând de marți, 19 martie a.c., se vor executa lucrări de refacere a sistemului rutier pe strada Vaslui.

Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban”.

Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere”.

Ceea ce aţi citit până acum este comunicatul de presă al Primăriei Ploieşti. În realitate nu este vorba despre o lucrare de refacere, ci de una de “facere” pentru că strada Vaslui nu a văzut niciodată asfaltul. Deşi se află la 5 minute de centrul Ploieştiului, această stradă a fost uitată total de către toţi primarii Ploieştiului. riveranii au făcut ani de zile sesizări, reclamând faptul că şi copiii lor trebuie să ajungă curaţi pe încălţăminte şi haine la şcoală, indiferent de anotimp. Din când în când, administraţia locală a trântit câte o basculantă de pietriş pentru a nivela cât de cât gropile imense, dar atât. Suntem convinşi că locuitorii vor fi foarte mulţumiţi de începerea lucrărilor, iar scuzele primăriei în ceea ce priveşte disconfortul nici nu îşi mai au rostul.

Cu atât mai mult cu cât în 2017, primarul Adrian Dobre anunţa începerea lucrărilor la care vom asista acum.

Verifică şi

Măsură anticovid: Program cu publicul suspendat la Judecătoria Ploieşti!

“În perioada 6 – 17 iulie 2020, programul de lucru cu publicul la compartimentele Registratură, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *