marți , 22 septembrie 2020
Acasă / Administratie / Lucrări de infrastructură la periferia Ploieştiului. Vezi ce străzi intră la asfaltare în regim de urgenţă!

Lucrări de infrastructură la periferia Ploieştiului. Vezi ce străzi intră la asfaltare în regim de urgenţă!

În 2018, mai multe străzi din Ploieşti vor intra în proiectul de canalizare-asfaltare. Lucrările vor fi făcute pe împrumutul de la Exim Bank, adică 33 de milioane de lei pentru canalizare. Trei străzi din Ploieşti, însă, au primit autorizaţiue de construcţie în regim de urgenţă. 

“În momentul de faţă încercăm să vedem care vor fi cheltuielile pe care le vom avea anul viitor, mai ales că nu ştim exact care vor fi veniturile după reducerea impozitului pe venit. Dar dacă avem cu ce, vom încerca să suplimentăm această sumă. Acest lucru e absolut necesar pentru că 2018 este cam ultimul an în care mai putem realiza lucrări de investiţii pe împrumutul aprobat. Principalele cartiere avute în vedere sunt Mitică Apostol, Pictor Roshental, Râfov, o parte din străzile din cartierul Albert, care nu au canalizare, o serie de lucrări pe Axa 4.3 vom încerca să obţinem finanţare şi din fonduri europene, dar noi putem să începem lucrările acum, respectând procedurile UE şi să le decontăm atunci când vom obţine finanţarea”, a declarat primarul Ploieştiului, Adrian Dobre.

Totodată, mai multe străzi rămase în oraş neasfaltate vor intra şi ele în lucrări. Este cuprinsă şi strada Vaslui, care nu a fost asfaltată niciodată, chiar dacă se află la 5 minute de mers pe jos de centrul oraşului. 

“Pentru strada Vaslui am dat dispoziţie de autorizaţie de construire în regim de urgenţă, şi la fel şi pentru Strada Verii şi Intrarea Speranţei. Asta înseamnă şi canalizare şi asfaltare, pentru că nu vor mai exista străzi pe care să se facă asfaltare înainte de canalizare”, a completat primarul. 

Verifică şi

Locaţiile mai multor secţii de votare din Ploieşti s-au schimbat. Află unde vei vota!

Primăria Municipiului Ploieşti anunţă că pentru la alegerile  locale din 27 septembrie 2020, locațiile a …

Un comentariu

  1. Cart.Ploiesti Vest{Mitica Apostol}

    Pana nu om vedea utilajele ca sapa in mitica apostol ,nu mai credem in promisiuni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *