Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Vineri dimineaţă, la Ploieşti se desfăşoară o bursă a locurilor de muncă

13 octombrie 2022
Share:
Bursa generală a locurilor de muncă în Prahova, după Paşte

Vineri, 14 octombrie, cu începere de la ora 9.00, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova, organizează BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENTI. 

Evenimentul va avea loc la nivel naţional si are drept scop, facilitarea accesului absolvenților la posturile disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici, in conditiile unei concurente loiale si transparente. Pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Aceasta actiune reprezinta o oportunitate pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru a putea astfel sa aleaga un loc de munca, conform pregatirii lor profesionale, sau in ultima instanta sa se (re) orienteze profesional spre ocupatii cu mai mari posibilitati de angajare pe termen mediu si lung.

Actiunea va avea loc incepand cu ora 9.00 si se va desfasura in Ploiesti, Bulevardul Republicii, nr.1 la HOTEL CENTRAL – Sala Polivalenta-etajul 1.

Agentii economici interesati, pot confirma participarea prin transmiterea ofertei locurilor de munca la adresa de e-mail : prahova@anofm.gov.ro pana in data de 13.10.2022 (inclusiv). Informatii suplimentare la tel. 0244/571390 .