Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Un ploieştean a fost reţinut pentru proxenetism, după ce vreme de 11 luni a fost "peştele" unei femei în UK

29 noiembrie 2023
Share:
legs-459660-1280-jpg-1690979864.jpg

La data de 28 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Prahova au identificat, depistat și reținut un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Ploiești, cercetat pentru infracțiunea de proxenetism. 

În fapt, începând cu luna ianuarie 2023 și până în prezent, bărbatul ar fi înlesnit unei femei practicarea prostituției în afara țării, în vederea obținerii de foloase materiale. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 23.000 de lire sterline. 

În vederea administrării probatoriului, polițiștii au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară la locuința bărbatului, dar și la locuințele unor persoane din anturajul acestuia. 

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, dar și 35 de articole pirotehnice. 

Totodată, a fost identificat un autoturism, bun față de care a fost luată măsura sechestrului, în vederea recuperării prejudiciului creat. 

În baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

foto arhiva