Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Promovare inedită a CN "I.L. Caragiale" din Ploiești: căutare de comori cu premii

19 ianuarie 2023
Share:
9f520ebd-cfd7-4401-9efb-e781556a63a3-jpg-1652807790.jpg

Pentru a promova școala în care învață, elevii din CN" IL Caragiale" din Ploiești organizează pe 23 ianuarie un eveniment inedit. 

Consiliul Școlar al Elevilor și clubul infO(1) Robotics din Colegiul Național "I. L. Caragiale" propun o "căutare de comori" în data de 23 ianuarie, între orele 10:00 și 12:00, elevilor de clasa a VIII-a din județ care nu s-au hotărât încă ce liceu să aleagă.

"Acest eveniment are scopul de a promova colegiul și de a îi ajuta pe elevi să cunoască mai bine această instituție și clădire de o valoare incontestabilă, dar mai ales scopul de a atrage elevii de gimnaziu (în special de clasa a VIII-a) ai altor școli, pentru a le prezenta o oportunitate pentru viitorul lor academic și a îi face să vadă cum arată "Caragiale"... altfel, în afara programului.

Evenimentul presupune îndeplinirea, în echipe, a unor sarcini provocatoare, care țin atât de cultura generală, cât și de abilitățile de improvizație ale fiecăruia. Jocurile propuse și premiile vor fi pe măsură", anunță conducerea colegiului.