Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Ploieşti: Adu-ţi copilul să se distreze şi să-şi încerce calităţile de antreprenor la Bazarul copiilor!

13 septembrie 2023
Share:
370238626-288730080455648-8230287014013686859-n-jpg-1694588187.jpg

Duminică, 17 septembrie, se desfăşoară cea de-a 25-a ediţie a Bazarului Copiilor, un eveniment mult aşteptat de micii ploieşteni care doresc să îşi exerseze abilităţile de negociatori şi antreprenori şi să se şi distreze alături de prieteni şi colegi vânzând şi cumpărând jucării. Astfel, în intervalul orar 11.00-16.00, lângă pista de biciclete în Parcul de la Sala Sporturilor Olimpia, sunteţi invitaţi la bazar de către organizatorul Asociaţia Mozaic Comunitar Ploieşti. 

Mai multe detalii a adus chiar organizatorul pe pagina evenimentului:

"Vă anunțăm cu bucurie ca Ediția a XXV-a de toamnă a Bazarului Copiilor se apropie! Bazarul va aduna în același loc peste 500 de copii care vor vinde și vor cumpăra la prețuri decente, vor face schimb și vor dona jucării, haine, CD-uri, cărți, accesorii etc. Calitatea obiectelor puse în vânzare sau donate trebuie să fie una bună sau foarte bună, aceasta fiind o condiție esențială pentru participarea la bazar. Toți copiii din Ploiești sunt invitați în calitate de cumpărător la Bazarul Copiilor.
Participarea expozanților este liberă, aceștia având însă obligația de a păstra reguli elementare de bun-simț (prețuri mici, curățenie, comportament și limbaj decente etc.).
Invităm toti micii vânzători și voluntarii să ridice diplomele de participare/voluntariat de la masa organizatorilor, oricând pe parcursul desfășurării evenimentului.
Atragem atenția părinților că fumatul este interzis în zona unde copiii își expun lucrurile spre vânzare.
De asemenea, este interzisă comercializarea băuturilor și produselor alimentare de orice natură fără acordul expres al organizatorilor.
Vă informăm că Bazarul Copiilor este marcă înregistrată. Folosirea denumirii de către persoanele neautorizate în scop comercial, publicitar, strângere de fonduri sau de altă natură decat aceea de a face public acest eveniment este strict interzisă și se supune rigorilor legii.
Pentru o mai bună organizare, vă rugăm să urmați recomandările voluntarilor prezenți la eveniment.
Vă așteptăm cu veselie!"