Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Hotărârea CJ Prahova privind restructurările a fost suspendată de Tribunalul Prahova!

16 decembrie 2020
Share:
Hotărârea CJ Prahova privind restructurările a fost suspendată de Tribunalul Prahova!

Funcţionarii publici care au dat în judecată Consiliul Judeţean Prahova după ce aleşii au votat restructurarea organigramei aparatului propriu al acestei instituţii au avut câştig de cauză la Tribunalul Prahova. Potrivit prahovainfo.ro, completul de judecată al Secției a II-a civile și contencios administrativ din cadrul Tribunalului Prahova a admis cererea depusă de un grup de salariați ai Consiliului Județean Prahova, prin care s-a solicitat suspendarea actului administrativ de reorganizare a instituției.

Chiar dacă decizia Tribunalului Prahova poate fi atacată cu recurs, instanţa a dispus " suspendarea executării Hotărârii de Consiliu Județean Prahova nr. 140/13.11.2020 până la pronunțarea instanței de fond asupra acțiunii în anularea acesteia. Executorie de drept. Cu recurs în termen de cinci zile de la comunicare”.

Citeste mai mult aici:https://prahovainfo.ro/actualitate/1188-tribunalul-prahova-a-suspendat-hot%C4%83r%C3%A2rea-de-restructurare-a-organigramei-consiliului-jude%C8%9Bean.html