Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Cursuri creative pentru copii și adulți în Ploiești - Omni Creativ - O poveste super creativă

30 august 2023
Share:
cursuri-creative-ploiesti-copii-si-adulti-webp-1693385813.webp

Începând cu luna Septembrie 2023, pe strada Gh. Gr. Cantacuzino Nr. 9 din Ploiești se deschide o nouă școală de cursuri creative atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, denumită foarte sugestiv - Omni Creativ

Omni Creativ este despre comunitate, despre apartenență, despre a crea ceva cu mâinile tale, iar fondatorii spun că este mai mult decât o altă școală în care se predau materii aproape inexistente în curiculla școlară de stat deoarece cei de la Omni Creativ reușesc să îngolbeze sub același acoperiș nu doar cursuri de arte plastice sau modelaj, ci și unele cursuri inovatoare precum Curs de Artă Fotografică cu telefonul mobil sau Curs de Creativitate Digitală, susținut de cei de la Magic 5 - Web Design și Web Development

Un alt motiv pentru care ar trebui să luați în considerare cursurile celor de la Omni Creativ este acela că au și o ofertă, mai restrânsă ce-i drept decât pentru copii - de cursuri pentru adulți.

Aceștia se pot relaxa studiind Arte Plastice, Dans Contemporan sau pot, prin cursurile de teatru, să trăiscă celebra scenă din Romeo și Julieta.

În ceea ce-i privește pe cei mici, aceștia au la dispoziție 8 cursuri în acest moment - cu promisiunea că vor apărea și altele.
Toată lista de cursuri pentru copii este dispnibilă pe site dar menţionăm cursurile pentru copii deosebite precum Cursul de Arhitectură, Cursul de Teatru, cel de Creativitate Digitală, dar mai ales pe cel de Artă Fotografică. Cei mici vor avea șansa să descopere modalități noi de a aduce la viață orice fel de idee, indiferent de cât de îndrăzneață sau năstrușincă ar putea să fie.

Omni Creativ vă așteaptă începând cu luna Septembrie să luați parte la aceste cursuri, iar până atunci, dacă există întrebări supliemntare puteți să le puneţi la numărul de telefon 0758 511 522 sau să vizitați virtual OmniCreativ.ro.