Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Consilierii ploieşteni au respins propunerea lui Volosevici privitoare la terenurile pentru tineri

6 februarie 2024
Share:
real-estate-6688945-1280-jpg-1673517501.jpg

Andrei Volosevici, primarul Ploieştiului şi-a exprimat astăzi, într-o conferinţă de presă, dezamăgirea faţă de faptul că aleşii locali au respins ieri în şedinţă, proiectul proprus de el privind un teren pe care să îl lotizeze pentru tineri pe legea 15 din 2003.

Acesta solicitase anterior ca 4 ha din cele 15 ha pe care municipalitatea le-a cedat acum doi ani Consiliului Judeţean Prahova pentru un complex medical care nu s-a făcut nici măcar în plan, să fie returnate pentru că la primărie s-au adunat peste 1800 de cereri ale unor tineri până în 35 de ani care ar avea dreptul, potrivit legii, să obţină gratuit de la primărie un teren pentru a-şi ridica locuinţe. 

"Nu s-a dorit, deşi nu mi s-au dat motive. Mi s-a spus că e ceva electoral. Aşa, şi dacă terminăm grădiniţa de pe Poştei, e tot electoral? Dacă am dat 5 milioane de lei pentru repararea străzilor e ceva electoral? Haideţi să nu le facem atunci. E ceva electoral şi că acordăm subvenţie la căldură? Eu nu pot să intru în logica asta!"