Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Campanie de informare: Ce trebuie să ştii înainte de a pleca în străinătate pentru un loc de muncă!

18 martie 2021
Share:
Campanie de informare: Ce trebuie să ştii înainte de a pleca în străinătate pentru un loc de muncă!

Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale a demarat, împreună cu Inspecţia Muncii, o campanie de informare a românilor care intenţionează să lucreze în străinătate cu privire la modul de recrutare, condiţiile de muncă şi drepturile acestora, pentru a se evita situaţiile în care românii ar putea cădea victime ale muncii la negru sau sclavie prin muncă. 

În acest scop, pentru o diseminare la scară largă a informaţiilor de interes public, materialele informative elaborate de către Inspecţia Muncii au fost comunicate prin intermediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova şi al Instituţiei Prefectului judeţului Prahova primăriilor din judeţ în vederea afişării acestora la propriul sediu. De asemenea, materialele informative pot fi vizualizate la sediul şi pe site-ul Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova (www.itmprahova.ro), la secţiunea „Relaţii de muncă”.

Recomandăm tuturor cetăţenilor români care doresc să lucreze în străinătate să parcurgă materialele informative mai sus indicate, iar în situaţia în care au neclarităţi să se adreseze  personalului Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova în vederea îndrumării.