Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Angajaţii CAS Prahova au renunţat la protest, după ce au obţinut salarii majorate, la fel ca toţi colegii din ţară

14 noiembrie 2023
Share:
c766ae2f-0a4f-409c-808e-4e0b79d3eebc-jpg-1699266066.jpg

Angajaţii Casei de Asigurări de Sănătate Prahova vor relua lucrul în mod obişnuit de mâine, 15 noiembrie, după ce pe 2 noiembrie au pornit un protest care a blocat întreaga activitate. Blocul Naţional Sindical, organizaţie sindicală din care face parte şi sindicatul angajaţilor CAS Prahova, a anunţat că protestul se va face pe perioadă nedeterminată şi se va opri în momentul în care guvernanţii îi vor trata şi pe aceşti funcţionari la fel ca pe cei care primeseră în vartă majorări salariale. Din 2018, deşi au fost mult încărcaţi în pandemie, anagajaţii de la CAS nu au mai înregistrat creşteri salariale. 

citeste si: https://prahovaeconomica.eu/protest-pe-perioada-nedeterminata-la-casa-de-asigurari-de-sanatate-prahova-cetatenii-au-fost-lasati-in-fata-portii-institutiei

Astăzi, BNS a anunţat pe pagina de socializare că negocierile cu parlamentarii au avut succes. 

"VICTORIE! Membrii Federației Caselor de Asigurări de Sănătate, Federație afiliată la Blocul Național Sindical, vor avea venituri mai mari! Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor, for decizional în acest caz, a aprobat proiectul de lege pentru care am ieșit în stradă timp de 10 zile!

FELICITĂRI TUTUROR! PROTESTELE SE OPRESC AICI!"

Vă reamintim că toată săptămâna trecută, programul cu publicul la CAS Prahova s-a desfăşurat doar dimineaţa timp de 30 de minute, de la 8.30 la 9, după care până la ora 16.00, angajaţii protestau în curtea instituţiei. 

https://prahovaeconomica.eu/video-revolta-la-poarta-cas-prahova-institutia-lucreaza-cu-publicul-doar-30-de-minute-pe-zi-ca-urmare-a-unui-protest-general