Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

64 de copii din familii defavorizate au nevoie de rechizite și ghiozdane. Află cum poți ajuta prin Cercul Faptelor Bune!

23 mai 2023
Share:
Află în ce localităţi din Prahova rata de infectare este sub 1 la 1000 de locuitori pentru ca elevii să înceapă cursurile fizic!

Miercuri, 24 mai, se va desfășura cea de-a 15-a ediție a Cercului Faptelor Bune, eveniment caritabil organizat de Fundația Comunitară care aduce in fata opiniei publice trei cauze care au nevoie de ajutorul nostru pentru a fi înfăptuite. Prin proiectul "Aripi spre viitor" susținut de Armata Salvării, 64 de copii din clasele 0-IV vor primi ghiozdane și rechizite la începutul anului școlar. 

Atunci când într-o familie nevoiașă veniturile sunt reduse și din ele abia sunt acoperite hrana și traiul de pe o zi pe alta, mersul la școală pentru copii nu este o prioritate. Cu această situație se confruntă sute de familii din Ploiești și unele sate din împrejurimi, lucru pe care Armata Salvării l-a identificat în urma coordonării unui proiect after-school social desfășurat 3 ani și jumătate la centrul de zi al asociației.Astfel, pentru începutul anului școlar 2023-2024, asociația Armata Salvării își propune să achiziționeze ghiozdane echipate cu rechizite, prin care un număr de 64 de copii din 40 de familii nevoiașe vor fi ajutați în demersul lor educativ. 

„Mulți copii din familiile favorizate nu merg la școală deoarece nu au echipament școlar, haine, încălțăminte și, de foarte multe ori, le lipsește chiar și o alimentație regulată. Prin acest proiect dorim să acoperim o parte din costurile necesare unei familii defavorizate în vederea înscrierii copiilor la școală sau continuarea acesteia.”

Te așteptăm pe 24 mai, ora 18:00 la Ballroom “Your Events” (Schnitzel Haus Păulești) să participi la Cercul Faptelor Bune. 
Poți susține încă de acum acest proiect donând aici => https://mpy.ro/t1d5yuer 

Înscrie-te să participi la eveniment: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdzXlR_tj5MDf95BsE8g_OIq44TmI-5OmtQER7MVhuxBIxX0g/viewform 
Mai multe detalii despre eveniment: https://fb.me/e/11hDzdg96