Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

2,7 milioane de lei aruncaţi pe apa sâmbetei la Ploieşti. Vezi lista proiectelor sistate!

26 februarie 2018
Share:
2,7 milioane de lei aruncaţi pe apa sâmbetei la Ploieşti. Vezi lista proiectelor sistate!

Aleşii locali ploieşteni au votat astăzi trecerea pe cheltuială şi scăderea din patrimoniul oraşului a investiţiilor sistate şi pentru care nu mai există posibilitatea continuării implementării lor. Pentru toate aceste obiective, valabilitatea documentaţiei şi avizelor a expirat, după cum reiese din raportul de specialitatea al proiectului de hotărâre. Lista acestor proiecte însumează 2.725.928 de lei, bani care vor rămâne ca o cheltuială în bugetul local, plătită de contribuabili degeaba. 

Lista include proiecte importante ca reparaţii ale unor drumuri care arată jalnic, cum este capătul străzii Gr. Cantacuzino la ieşirea din ploieşti, modernizarea intersecţie strada Cameliei cu strada Găgeni, reparaţii capitale Bulevardul Republicii tronson Şoseaua Nordului, reabilitarea termică a două blocuri situate pe strada C. Porumbescu, relocarea spitalului de pediatrie prin schimbare de funcţiune clădire Piaţa Eroilor n.1A, modernizare cale rulare tramvai sau transformarea unui imobil în cantină socială.

Proiectarea pentru consolidarea Podului de lemn în valoare de 326.813 lei este printre cele mai scumpe proiecte pierdute, iar produl închis de mult timp, va mai rămâne cine ştie cât în aceeaşi situaţie.

Săptămâna trecută, după incidentul din Gara de Vest când o pasarelă care susţinea o conductă magistrală de termie a Ploieştiului s-a prăbuşit, roasă de rugină, viceprimarul George Pană susţinea, pentru Ploieşti TV, că sunt bani pentru Podul de lemn şi că reabilitarea acestuia constituie o prioritate.

Mai jos aveţi întreaga declaraţie a viceprimarului Pană:

https://www.youtube.com/watch?v=1bTQ4s-DcOI&feature=youtu.be