duminică , 7 martie 2021
Acasă / Social / Video-Uite cum arată cea mai mare librărie din Prahova! Deschiderea Cărtureşti în Afi Ploieşti

Video-Uite cum arată cea mai mare librărie din Prahova! Deschiderea Cărtureşti în Afi Ploieşti

La fel ca multe alte domenii de activitate, librăriile au fost şi ele afectate de pandemie. Starea de urgenţă le-a închis, astfel încât oamenii s-au putut bucura de cărţi doar comandate on-line. În situaţia în care chiriile au rămas în continuare mari, iar încasările au scăzut, multe librării din ţară s-au închis. Tocmai de aceea deschiderea unei librării Cărtureşti pe 500 de metri pătraţi în AFI  Ploieşti a fost un eveniment care i-a surprins pe mulţi, dar de care s-a bucurat toată lumea.

Si cum un astfel de eveniment merita o atmosferă pe măsură, toţi cei prezenţi s-au bucurat de muzica unui cvartet de coarde de la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploieşti.

Chiar dacă organizatorii s-au temut să promoveze foarte mult deschiderea pentru a evita aglomerarea spaţiului, la eveniment au venit mulţi iubitori ai cărţilor şi ai magiei care se creează într-o casă a cărţilor. Şi chiar dacă au recunoscut că citesc şi electronic, oamenii au plecat cu braţele pline de cărţi.

Îmbucurător a fost faptul că mulţi dintre vizitatori au fost liceeni.

Pentru a marca cum se cuvine evenimentul, dar şi pentru a încuraja cititul, organizatorii au făcut cadou cărţi şi ceaiuri, primilor 1.000 de clienţi care au cumpărat ceva din librărie.

 

Verifică şi

Evenimente de început de primăvară în muzeele prahovene

Consiliul Judeţean Prahova şi Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova prin secţiile sale muzeale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *