marți , 9 martie 2021
Acasă / Administratie / În Ploieşti se face deszăpezire cu 26 de utilaje încă de dimineaţă

În Ploieşti se face deszăpezire cu 26 de utilaje încă de dimineaţă

De cum a început să ningă în această dimineaţă,  Primăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, a demarat activităţi de deszăpezire a drumurilor principale din oraş, precum şi a zonelor pietonale accesate frecvent. De altfel, deszăpezire s-a făcut şi în acest weekend, pe arterele principale. 
Potrivit comunicatului de presă al primăriei, sunt utilizate peste 25 de utilaje pentru deszăpezire și un încărcător frontal pentru curăţat parcările din zona Centrului Civic. Angajaţii Rosal au fost ajutaţi şi de cei de la  S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L. care  asigură deszăpezirea căilor de acces în parcuri, precum şi curăţarea plantelor de zăpadă pentru a fi ferite de îngheţ.
Se acţionează în următoarele zone: Centrul Civic, parc Tineretului, parc Libertăţii, parc 9 Mai, parcurile din cartierele Vest şi Nord, Bulevardul Republicii, Bulevardul Independenței, Centrul Civic.
În funcţie de condiţiile meteorologice se va interveni, pe parcursul zilei, pentru combaterea poleiului şi deszăpezire, în principal pe căile publice importante, poduri şi pasaje, zonele de acces către spitale, dar şi pe străzile secundare ale oraşului, conform planului de intervenţie stabilit de Comandamentul local pentru deszăpezire.
Activităţile sunt atent monitorizate de primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici.

Verifică şi

Parapet de beton de 1.5 km montat pe DN1 la Sinaia

Primăria Sinaia  împreună cu CNAIR a montat azi dispozitive de beton pentru creșterea gradului de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *