miercuri , 27 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / DSP Prahova va face anchetă epidemiologică în Consiliul judeţean ca urmare a sesizării angajaţilor

DSP Prahova va face anchetă epidemiologică în Consiliul judeţean ca urmare a sesizării angajaţilor

Direcţia de Sănătate Publică Prahova va face o anchetă epidemiologică la Consiliul Judeţean Prahova, după ce angajaţii au sesizat că, din punctul lor de vedere, au fost expuşi îmbolnăvirii cu SARS COV-2. Directorul DSP Prahova e de părere că angajaţii nu ar fi trebuit să se îmbolnăvească la serviciu dacă ar fi repsectat toate măsurile impuse de pandemie şi că în orice caz situaţia va fi tratată în funcţie de legislaţie. 

Citeste aici despre sesizarea funcţionarilor: https://prahovaeconomica.eu/2020/11/25/cei-doi-vicepresedinti-ai-cj-prahova-sunt-infectati-cu-covid-angajatii-cer-masuri-imediate/

“Se va face ancheta contacţilor direcţi şi de la locul de muncă. Dar trebuie văzut clar în metodologie. Dacă au fost respectate echipamentul de protecţie şi distanţa nu se considerăm contact direct”, a explicat directorul DSP Prahova, Ioana Loghin.

Totodată, aceasta a declarat că se vor face verificări şi în ceea ce priveşte modul în care s-a făcut dezinfecţia, având în vedere că pe paginile de socializare au apărut filmări cu această operaţiune făcută în prezenţa angajaţilor, aceştia temându-se că substanţa cu care s-a dat ar putea să îi afecteze.

Cât despre hârtiile despre care angajaţii au spus că ar fi putut fi contaminate şi astfel să ajungă la ei, directorul Spitalului judeţean de Urgenţă, dr. Bogdan Nica a explicat că hârtia nu poate fi suprafaţă contaminată cu atât mai mult cu cât timpul în care un document stă în faţa unei persoane infectate nu este unul lung, ca în cazul semnării.

Verifică şi

Proba practică pentru permisul auto care se dadea azi se amana

Din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25.01.2021, Direcția Regim Permise de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *