sâmbătă , 5 decembrie 2020
Acasă / Administratie / Regulament privind dobândirea unui loc de parcare pus în dezbatere publică la Azuga

Regulament privind dobândirea unui loc de parcare pus în dezbatere publică la Azuga

Primăria Azuga a fost pus în dezbatere publicã primul Regulament privind modul de dobândire și exploatare a parcãrilor de domiciliu sau de reședinţã, aflate pe raza orașului Azuga. Potrivit regulamentului  prioritate la licitaţie vor avea persoanele fizice sau juridice din localitate. Preţul de pornire al licitaţiei pentru un loc de parcare va fi de 120 de lei pe an pentru persoanele fizice din Azuga şi 200 de lei pe an pentru firmele din Azuga. 
Tariful abonamentului va fi achitat in termen de 5 zile de la adjudecarea locului de parcare. Pentru a participa la licitaţie, azugenii trebuie să plătească 50 de lei garanţie de participare, 25 de lei taxă de participare pentru un loc şi încă 10 lei pentru documentaţie.
Într-o postare  pe pagina de socializare, primarul George Barbu a precizat:

“Regulamentul își propune sã asigure o gestionare echitabilã în raport cu nevoile cetãţenilor orașului nostru. Prioritate au, cum este și firesc, persoane fizice sau juridice cu domiciliul sau reședinţa în Azuga. În limita locurilor disponibile, vor putea beneficia de parcare plãtită și proprietarii de imobil-locuinţã, care nu au domiciliu sau reședinţã în Azuga (art. 7).
Vom continua sã amenajăm noi locuri de parcare cu platã, pe măsură ce identificãm amplasamente potrivite sau primim solicitări.
Vã rog frumos sã citiţi cu atenţie și sã veniţi cu propuneri, sugestii și opinii, panã la data de 12 decembrie a.c. Pe data de 17 decembrie a.c. vã aștept la dezbaterea publicã de la Sala de Sport a orașului Azuga, începând cu ora 10:00″
foto cu caracter ilustrativ pagina de facebook Primaria Azuga

Verifică şi

Veste bună pentru locuitorii din Brazi. Eco Burn SRL, ameninţată cu rezilierea contractului cu parcul industrial

După ce ani de zile, locuitorii din Brazi au suportat mirosurile greu de închipuit care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *