marți , 15 iunie 2021
Acasă / Administratie / Primarul e nemulţumit de activitatea din SGU şi Hale şi Pieţe. Află la ce s-a gândit Volosevici pentru remedieri!

Primarul e nemulţumit de activitatea din SGU şi Hale şi Pieţe. Află la ce s-a gândit Volosevici pentru remedieri!

Andrei Volosevici, primarul Ploieştiului, a declarat că este nemulţumit de două dintre societăţile subordonate consiliului local şi anume SGU şi SC Hale şi Pieţe.

Pentru SGU, Volosevici a precizat că există propuneri de disponibilizări în rândul angajaţilor TESA pentru că “nu este posibil ca societatea să aibă 20 de contabili”. În plus, primarul a menţionat activitatea din cimitire după ce sâmbătă, de ziua morţilor, când în cimitire a fost aglomeraţie nu a găsit la lucru şefii acestor locaţii.

“Am vorbit la telefon cu şefa cimitirelor, doamna Costanda, şi tonul folosit de dumneaei nu a fost deloc unul potrivit. Cred că mă şi bătea dacă eram în faţa sa! La Viişoara, şefa cimitirului nu era şi a ieşit un angajat să vorbească cu mine, încercând să dea nişte explicaţii ambigue. Coşurile de gunoi erau pline. Nu voi mai permite tarabele de flori de la intrarea în cimitire, ci căsuţe tip cu contracte la salubritate”, a precizat Volosevici.

Cât despre Hale şi Pieţe, Volosevici a fost indignat să constate gunoiul care înconjoară toate pieţele din oraş şi faptul că un singur paznic are grijă de fiecare piaţă, deşi sociatatea are contract cu o firmă de pază care ar trebui să trimită mai mulţi oameni pentru o supraveghere eficientă. De altfel, acesta a postat imagini cu gunoaiele găsite peste tot, pe pagina sa de socializare, imagini pe care le puteti vedea mai jos.

Magic 5 Atelier de Web Design si website

Verifică şi

Circulație rutieră restricționată pe drumul județean Brebu-Pietriceaua

Circulația pe DJ 214 a fost restricționată la ieșirea din Brebu spre Pietriceaua, din cauza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *