marți , 24 noiembrie 2020
Acasă / Administratie / Amenzi de peste 40.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor anticovid in Prahova

Amenzi de peste 40.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor anticovid in Prahova

 

La nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova polițiștii împreună cu jandarmi, reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova, ai Direcţiei Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova și cu sprijinul reprezentanților din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Matei Basarab Prahova, sub coordonarea Instituției Prefectului, au acționat pentru verificarea modului în care sunt respectate normele pentru prevenirea răspandirii SARS-COV-2, în localitățile Bărcănești, Albești Paleologu, Puchenii Mari, Ploiești, Brazi, Blejoi, Păulești și Bucov. De asemenea, polițiștii rutieri au acționat preponderent la ieșirile din Ploiești și în localitățile Bucov și Blejoi.

Acțiunea a avut ca scop asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică precum și verificarea modului de respectare a prevederilor legale în vigoare, în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2.

Au fost legitimate 175 persoane și controlate 58 autovehicule. De asemenea, au fost aplicate 14 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 41.300 de lei.

Polițiștii au reamintit cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea purtării măștii de protecție, drept unul dintre factorii esențiali în prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Comunicat IJP Prahova

Foto ilustrativ

Verifică şi

Sancţiuni la Ploieşti pentru nerespectarea regulilor în pandemie

Ieri, în intervalul orar 17:00-19:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au desfăşurat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *