marți , 27 octombrie 2020
Acasă / Administratie / În 29 de localităţi, inclusiv Ploieşti şi Câmpina, s-a depăşit limita de 1,5 îmbolnăviri la 1000 de locuitori. Vezi ce restricţii se impun!

În 29 de localităţi, inclusiv Ploieşti şi Câmpina, s-a depăşit limita de 1,5 îmbolnăviri la 1000 de locuitori. Vezi ce restricţii se impun!

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova s-a reunit în această după amiază pentru a aproba hotararea nr.60 prin care se impun anumite restricţii pentru  localităţile: Ploieşti, Poienarii Burchii, Păuleşti, Surani, Breaza, Blejoi, Plopu, Albesti Paleologu, Gura Vadului, Băneşti, Sălciile, Târgşorul Vechi, Cocorăştii Misli, Băicoi, Păcureţi, Urlaţi, Fulga, Baba Ana, Măneciu, Bătrâni, Ciorani, Plopeni, Filipeştii de Târg, Bălţeşti, Poiana Câmpina, Măneşti, Gherghiţa, Câmpina şi Adunaţi. În aceste localităţi incidenţa cumulată a cazurilor de covid 19 depăşeşte 1,5 la 1000 de locuitori în ultimele 14 zile. 

Pentru aceste localităţi se dispune: toate instituţiile publice şi private precum şi operatorii economici au obligaţia analizării modului de desfăşurare a activităţii în vederea organizării programului de lucru în regim de muncă la domiciliu/ telemuncă, iar acolo unde nu este posibil se recomandă decalarea programului de lucru.

Mai mult, activitatea restaurantelor şi a cafenelelor în interiorul clădirilor, inclusiv din hoteluri, pensiuni sau alte unităţi de cazare, precum şi activitatea teraselor în aer liber şi a sălilor de jocuri de noroc,  este limitată la maxim 50% din capacitate cu asigurarea distanţei de minimum 2 metri între mese şi participarea a maxim 6 persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite şi cu respectarea tuturor măsurilor impuse.

Comitetele locale pentru situatii de urgenţă vor aduce la cunoştinţă agenţilor economici şi instituţiilor de pe teritoriul lor aceste prevederi. Restricţiile intră în vigoare de mâine.

 

Verifică şi

Măsuri pentru 12 localităţi prahovene unde rata de infectare este mai mare de 1,5 la 1000 de locuitori

Prin Hotărârea nr. 66/23.10.2020, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a luat unele măsuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *