miercuri , 27 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / De mâine, în Prahova se va purta mască în locurile aglomerate, toată ziua

De mâine, în Prahova se va purta mască în locurile aglomerate, toată ziua

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova s-a întrunit astăzi, 09 octombrie 2020, într-o nouă ședință extraordinară, organizată în sistem  audioconferință, pentru a supune dezbaterii și aprobării Hotărârea nr.57/09.10.2020 privind aprobarea unor noi măsuri pentru combaterea răspândirii infecției cu noul coronavirus. Astfel, de mâine în toate spaţiile deschise aglomerate din judeţul Prahova este obligatorie purtarea măştii de protecţie în intervalul orar 6.00-22.00. 

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Breaza va identifica operatorii economici care desfășoară activitățile precizate mai sus și le va aduce la cunoștință dispozițiile acestei hotărâri.

Începând din data de 10.10.2020, se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele care au peste vârsta de 5 ani, prezente în spaţiile publice deschise din județul Prahova, cum ar fi pieţele, târgurile, zonele de aşteptare (staţii de autobuz, peroane şi altele asemenea), zonele în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje, exteriorul obiectivelor turistice, în intervalul orar 06:00-22:00.

Administratorii/Proprietarii spaţiilor publice deschise au obligația să afişese la loc vizibil informaţii privind măsura aprobată de CJSU Prahova.

 

 

Verifică şi

Bilanţ 2020: Pandemia de Covid a dat mult de lucru Avocatului Poporului-Biroul Teritorial Ploieşti

În 2020, rolul Avocatului Poporului în păstrarea respectării legii în ţara noastră s-a văzut poate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *