duminică , 20 septembrie 2020
Acasă / Administratie / Început de an şcolar în Prahova. Trei cadre didactice şi 39 de copii infectaţi cu COVID-19

Început de an şcolar în Prahova. Trei cadre didactice şi 39 de copii infectaţi cu COVID-19

Trei cadre didactice şi 39 de copii cu vârstă şcolară şi preşcolară au rămas astăzi acasă indiferent de scenariul din şcoala sau grădiniţa lor, pentru că au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Aceştia se numără printre cazurile active de Covid 19 şi rămân izolaţi, informează Prefectura Prahova. 

În ultimele 24 de ore, 33 de prahoveni au fost testaţi pozitiv.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 4.974  persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul prahovenilor testați pozitiv cu noul coronavirus, de la începutul epidemiei, 169 au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimele decese asociate infecției cu SARS-CoV-2 au fost în rândul unei persoane de sex feminin (50 ani) și a două persoane de sex masculin (56, 61 ani), cu comorbidități.

Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, în Prahova, este de 359, dintre care 276 de paturi sunt ocupate. La ATI, au fost raportate ca fiind libere trei locuri destinate bolnavilor cu SARS-CoV-2. (*Situația este în dinamică, iar aceste informații pot suferi modificări de la o oră la alta)

De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, la nivelul județului Prahova, Direcția de Sănătate Publică a emis 1315 de decizii de izolare și 6064 de decizii de carantină.

Verifică şi

Ansambluri modulare pentru strângerea gunoiului selectiv pentru ploieşteni

Consiliul Județean Prahova a achiziționat 100 de ansambluri modulare în valoare de 1 milion de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *