luni , 13 iulie 2020
Acasă / Evenimente / Suporteri ai echipei Steaua, amendaţi de jandarmii montani la Crucea Caraiman

Suporteri ai echipei Steaua, amendaţi de jandarmii montani la Crucea Caraiman

In data de 28.06.2020,in jurul orei 13.45, printr-un apel SNAU 112 a fost sezizat un posibil incendiu in zona Crucii Caraiman. Ulterior, apelantul a revenit cu un nou apel, spunând că fumul provine de la niste torte aprinse. În zona indicată a fost trimisă o patrulă de jandarmerie montana. Ajunsa la fața locului , patrula a constatat ca in zona se aflau turisti,iar din discuțiile purtate cu acestia s-a confirmat aspectul sesizat. Persoanele participante făceau parte din grupul suporteri ai echipei Steaua

(peluza Sud).

Actiunea acestora a constat in afișarea unor bannere, scandarea lozincilor specifice de încurajare a echipei si folosirea mai multor torte. Totodată, turistii aflati în zona au precizat că suporterii au fost pasnici si au dat dovadă de simt civic , deruland si o activitate de igienizare a locului la final. Membrii patrulei au intrat in posesia unor înregistrări video, din care au reusit identificarea a 3 persoane. În acest moment se incearca identificarea si altor participanti. Cele 3 persoane identificate au fost sancționate conform legii 55 din 2020, art. 65 lit. j, sancționat de art. 66 lit d.

comunicat de presă IJJ Prahova

Dacă turiştii au apreciat că suporterii s-au comportat frumos, nu acelaşi lucru îl demonstrează nişte fotografii de la faţa locului, postate de Radu Manta, metorolog. Acesta a postat pe pagina sa fotografii ale unor indicatoare turistice pe care suporterii au lipit abtibilduri:

“E urât să lipești stickere pe un marcaj turistic. Dar să lipești unul peste înscrisul “interzis iarna” e un pic mai mult decât atât.
Hai Steaua…”

foto facebook Radu Manta

 

Verifică şi

Patru copii au ajuns la spital în urma unui accident rutier, la Sinaia

Accident rutier in Sinaia, strada Zamora. Un auto s-a răsturnat cu un adult și 4 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *