luni , 13 iulie 2020
Acasă / Administratie / Străzile din Mitică Apostol vor fi asfaltate. Află ce au mai votat consilierii ploieşteni!

Străzile din Mitică Apostol vor fi asfaltate. Află ce au mai votat consilierii ploieşteni!

Consilierii locali ploieşteni au votat astăzi cumpărarea creşei Upetrom pentru care Primăria Ploieşti a câştigat licitaţia săptămâna trecută. Totodată, astăzi, au fost alocaţi bani pentru finalizarea lucrărilor de asfaltare în Mitică Apostol, a anunţat pe pagina de socializare primarul Adrian Dobre. Este vorba despre suma de 9.299.895 lei. 

În ceea ce priveşte cumpărarea creşei, vă reamintim că săptămâna trecută Primăria Ploieşti a câştigat licitaţia  la preţul de 1,3 milioane de lei, bani care reprezintă plata chiriei pe 7 ani şi pe care municipalitatea îi dădea societăţii Upetrom şi chiar dacă au existat zvonuri care spuneau că pretul este mult mai mare decât cel prezentat de primar în consiliu local, se pare că aleşii au ţinut cont de nevoile ploieştenilor din zona de Sud a oraşului.

Update: Mai mulţi cetăţeni din cartierul Mitică Apostol ne-au atras atenţia că nicio stradă din cartierul lor nu este asfaltată, nu există canalizare şi nici reţea de apă. În plus, oamenii consideră că suma este absolut ridicolă şi ajunge pentru o stradă cel mult. 

foto facebook Bogdan Toader

 

Verifică şi

Controale în piețe, terase, magazine și alte spatii publice în Prahova

În perioada 03-19 iulie 2020, vor fi constituite echipe mixte de control, formate din reprezentanți …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *