marți , 7 iulie 2020
Acasă / Administratie / Trasee deviate din cauza lucrărilor la podul depe strada Grigore Ghe. Cantacuzino

Trasee deviate din cauza lucrărilor la podul depe strada Grigore Ghe. Cantacuzino

Având în vedere închiderea Podului spre Târgoviște, S.C. Transport Călători Express SA Ploiești revine cu următoarele precizări, valabile începând cu data de 26 mai 2020:

– Traseele 300, 301, 303, 306, pe sensul spre PIP, vor circula cu parcurs normal până la intersecția str. Gh.Gr. Cantacuzino cu Șos. Vestului, după care vor merge înainte, pe Șos. Vestului, intră pe pasajul Mărășești, DN1, DN72. Pe sensul dinspre PIP, vor circula pe DN72, DN1, intră pe pasajul Mărășești, Șos. Vestului, iar de la intersecția str. Gh. Gr. Cantacuzino cu Șos. Vestului fiecare va parcurge ruta cunoscută, fără intrare la Podul Înalt.
– Traseul 304 va circula pe ruta cunoscută până la Podul Înalt, unde va întoarce și va merge pe pasajul Marășești până la PIP. La sensul spre Gara Vest va intra pe pasajul Mărășești de unde va parcurge străzile Șos. Vestului, Cantacuzino, cu întoarcere la Podul Înalt, revine pe Șos.Vestului și în continuare parcurge ruta cunoscută.
– Traseul 305 are ruta normală până pe str. Libertății, după care va ieși pe Pasajul Mărășești spre PIP. Călătorii utilizatori ai stațiilor OMV, Lămâița, Biserica Înălțarea Domnului de pe Șos.Vestului și Gh.Gr. Cantacuzino și Podul Înalt vor utiliza stațiile Biserica Înălțarea Domnului de pe Șos.Vestului, Bloc 39, West Mall și se vor îmbarca la traseul 306. Pe sensul de la PIP, va circula pe pasajul Mărășești, dreapta pe Libertății și apoi ruta cunoscută.
– Traseul 306 spre PIP: ruta normală până la intersecția Șos.Vestului/Gh.Gr.Cantacuzino, înainte Șos.Vestului, cu stațiile Biserica Înălțarea Domnului de pe Șos.Vestului, Bloc 39, West Mall, dreapta pasajul Mărășești până la PIP. La sensul de la PIP se intră pe pasajul Mărășești, stânga Șos.Vestului, cu stațiile OMV, Lămâița, Biserica Înălțarea Domnului, apoi ruta normală (fără intrare la Podul Înalt).

Verifică şi

Măsură anticovid: Program cu publicul suspendat la Judecătoria Ploieşti!

“În perioada 6 – 17 iulie 2020, programul de lucru cu publicul la compartimentele Registratură, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *