vineri , 7 mai 2021
Acasă / Administratie / Relaxarea a umplut la refuz mijloacele de transport în comun din Ploieşti

Relaxarea a umplut la refuz mijloacele de transport în comun din Ploieşti

Pentru că nu mai au nevoie de declaraţie pe proprie răspundere, ploieştenii au luat oraşul cu asalt. Dar nu pe jos, ci cu mijloacele de transport în comun care circulă încă conform unui program special. De la primele ore ale dimineţii, oamenii s-au prezentat în staţii şi fiind prea mulţi nu au putut păstra distanţarea socială, chiar dacă şi-ar fi dorit, deşi cei mai mulţi nu păreau să le pese de asta, cu măşti sau nu. 

Citeste si: https://prahovaeconomica.eu/2020/05/14/intre-15-si-17-mai-program-modificat-al-curselor-tce-in-ploiesti/

Aşa cum era de aşteptat, atunci când toată lumea a urcat în mijloacele de transport în comun, acestea s-au umplut cu rapiditate. În contextul în care persoanele stau spate în spate şi umăr lângă umăr, dezinfectarea la capăt de linie a autobuzelor devine o măsură inutilă.

Unul dintre şoferii TCE Ploieşti a postat această imagine pe pagina de socializare cu următorul mesaj:

“O nouă cursă, acelaşi număr mare de călători! Toți acești călători trebuie să urce într-un autobuz cu 20 locuri pe scaune. Staţia din imagine este staţia de plecare a traseului, aşa că vă puteţi imagina câţi vor mai urca până în centru. Cursele sunt mai rare decât în zilele de weekend, adică în 35 b cursele sunt la 20 de minute.”

Printr-un comunicat de presă, Primăria Ploieşti a precizat: “Referitor la transportul public de călători, știut fiind faptul că școlile rămân, în continuare, cu activitatea suspendată, cel puțin până la data de 2 iunie, a.c., programul va fi cel pe care operatorul de transport local, SC Transport Călători Express S.A, îl are stabilit pentru perioada vacanței. În acest context, primarul municipiului Ploiești, Adrian Florin Dobre a specificat că, atunci când se vor impune noi măsuri, în referitoare la redeschiderea cursurilor școlare, (2 – 12 iunie a.c.), pentru elevii de clasa a VIII-a, a XII-a și clasa a XIII-a, programul transportului public local va fi modificat corespunzător.”

Verifică şi

Prahova: 70 de noi îmbolnăviri cu SARS COV 2 din 510 teste făcute ieri

În ciuda scăderilor pe hârtie a incidenţei cazurilor de covid din Prahova, zilnic, în urma …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *