marți , 24 noiembrie 2020
Acasă / Administratie / Alte controale, alte amenzi. Un bărbat a fost prins când încerca să vândă 80 de kg de carne de miel direct din maşină!

Alte controale, alte amenzi. Un bărbat a fost prins când încerca să vândă 80 de kg de carne de miel direct din maşină!

Pentru că oraşul este aglomerat în continuare, în ciuda tuturor restricţiilor şi amenzilor, poliţiştii ploieşteni fac controale în fiecare zi, atât în trafic, cât şi pe stradă. Astăzi, în intervalul orar 11:00-13:00, 154 de polițiști, 22 de jandarmi, 42 de polițiști locali și 9 militari, au acționat pentru identificarea și sancționarea persoanelor care încalcă prevederile ordonanțelor militare, normele la regimul rutier, a celor care efectuează acte de comerț ilicit, cu preponderență în zona Pieței Halele Centrale, Piața Aurora Vest, Piața Nord și Piața Mihai Bravu.

Forțele de ordine au legitimat 428 de persoane, au controlat 371 de autovehicule și au verificat activitatea economică a 23 de agenți comerciali.
Pentru neregulile constatate au fost aplicate 193 de sancțiuni contravenționale, dintre care 136 au fost pentru nerespectarea restricțiilor de circulație impuse prin ordonanțele militare și 57 pentru abateri de la prevederile altor acte normative (OUG 195/2002, Legea 12/1990, OUG 95/2005, OG 28/1999, Legea 61/1991, HCL 34/2019), fiind constatată totodată și o infracțiune.

Deşi pare incredibil, pe strada Griviței, polițiștii au depistat un bărbat care oferea spre vânzare carcase de miel, dintr-un autoturism, fără a deține documente de proveniență veterinară necesare comercializării. Omul a primit amendă, iar cele 80 de kg de carne de miel au fost confiscate şi predate Direcţiei Sanitar Veterinare Prahova.

La Nord, un bărbat a fugit când a văzut poliţiştii. avea şi de ce, au constatat oamenii legii când l-au prins. Acesta avea asupra sa un briceag, în buzunarul gecii, despre care a spus că îl avea de o lună acolo şi a uitat de el. s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunea de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Pentru abaterile la regimul rutier, au fost reținute trei permise de conducere, 5 certificate de înmatriculare și o autorizație pentru transport în regim taxi.
Valoarea sancțiunilor aplicate depășește 297.000 de lei.

info si foto IJP Prahova

 

Verifică şi

Sancţiuni la Ploieşti pentru nerespectarea regulilor în pandemie

Ieri, în intervalul orar 17:00-19:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au desfăşurat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *