sâmbătă , 30 mai 2020
Acasă / Administratie / Spitalul de pediatrie şi Spitalul Schuller din Ploieşti vor primi câte 100.000 de lei pentru echipamente de protecţie

Spitalul de pediatrie şi Spitalul Schuller din Ploieşti vor primi câte 100.000 de lei pentru echipamente de protecţie

Într-o postare pe pagina de socializare, primarul Adrian Dobre anunţă că în şedinţa de mâine a Consiliului Local Ploieşti, aleşii vor avea de aprobat suplimentarea sumelor deja alocate celor două spitale din subordine, Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Municipal Schuller, cu câte 100.000 de lei, pentru achiziția de echipamente de protecție.

“Astăzi am vizitat Spitalul Municipal Schuller și Spitalul de Pediatrie, aflate în subordinea Primăriei Ploieşti pentru a mă asigura că lucrurile sunt în ordine.
Am solicitat conducerii Spitalului Municipal suplimentarea măsurilor prin care se asigură triajul epidemiologic la intrare. La nivelul spitalului existau deja 3 zone special amenajate, dar se pierdea mult timp la completarea declarațiilor de către pacienți, care de acum încolo vor fi ajutați în acest sens.
Trebuie să știți că, pentru moment, personalul medical din cele două spitale dispune de echipamentele de protecție necesare și, totodată, acestea au în derulare o serie de achiziții pentru suplimentarea lor.
De asemenea, până în acest moment, am dispus achiziția unui aparat Real Time-PCR pentru Spitalul de Pediatrie (procedura este în derulare), precum și două sisteme profesionale de nebulizare necesare pentru dezinfecția ambulanțelor după transportarea pacienților suspecți sau confirmați cu COVID-19, care au fost deja predate Serviciului de Ambulanță Județean Prahova.
Totodată, în ședința de Consiliul Local, care va avea loc mâine, vom suplimenta sumele deja alocate acestora cu câte 100 de mii lei, special pentru achiziția de echipamente de protecție.
Doresc să mulțumesc personalului medical și celor care au venit în sprijinul lor fie cu materiale, financiar sau prin simplu fapt că stau acasă”, a precizat Adrian Dobre. 

Verifică şi

De la 1 iunie, vom fi mai liberi! Vezi ce interdicţii se ridică şi cum!

De la 1 iunie, mai multe activităţi interzise în starea de urgenţă şi cea de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *